Haberler

Balıkesirspor-Trabzonspor Maçında Usta-Çırak Kapışması

Balıkesir'de 5 Ocak Pazartesi günü oynanacak Balıkesirspor-Trabzonspor maçı, usta-çırak kapışmasına sahne olacak.

Balıkesir'de 5 Ocak Pazartesi günü oynanacak Balıkesirspor-Trabzonspor maçı, usta-çırak kapışmasına sahne olacak.

Balıkesirspor teknik direktörü Kemal Özdeş, yıllarca yardımcılığını yaptığı Trabzonspor teknik direktörü Ersun Yanal'ın karşısına bu kez rakip olarak çıkacak. İsmail Ertekin'in istifasından sonra kırmızı beyazlı ekibin başına geçen Kemal Özdeş, Kasımpaşa ve Kardemir Karabükspor'dan sonra Trabzonspor'u da yenip üçte üç yapmaya çalışacak. Trabzonspor'da Vahid Halilhodzic'in yerine geçen Yanal ise Balıkesir'den üç puanla dönüp, Eskişehirspor mağlubiyetini telafi etmek için ter dökecek.

Bu arada geçmişte Trabzonspor formasını giyen Gökhan Ünal ve Alanzinho ile sezon başında bordo mavili ekipten kiralık gelen kaleci Zeki Ayvaz da bu karşılaşmada farklı heyecan yaşayacak. 2008-09 sezonunda Trabzonspor formasıyla 15 gol attıktan sonra 2009-10'da takasla Fenerbahçe'ye giden Gökhan Ünal, Balıkesirspor'un kaptanı olarak sahadaki yerini alacak. 2008-2013 yılları arasında 5 sezon bordo mavili formayı giyen ve taraftarların "Oflu Ali" lakabını taktığı Alanzinho da eski takımına karşı galip gelmek istiyecek. Bonservisi hala Trabzonspor'da olan Zeki de Özdeş'ten forma bekleyecek. - Balıkesir

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title