Haberler

Balıkesir Vosvos Tutkunları Burhaniye'de Buluştu

Vosvos tutkunları Burhaniye'de buluştuBALIKESİR'in Burhaniye ilçesinde, bu yıl 8'incisi düzenlenen 'Balkan Bus Meeting'e, yurt içinden ve dışından 100'ü aşkın vosvos tutkunu katıldı.

Vosvos tutkunları Burhaniye'de buluştu

BALIKESİR'in Burhaniye ilçesinde, bu yıl 8'incisi düzenlenen 'Balkan Bus Meeting'e, yurt içinden ve dışından 100'ü aşkın vosvos tutkunu katıldı. Ören Altın Kamp Alanı'nda gerçekleştirilen etkinlik için vosvos meraklıları, Türkiye'nin yanı sıra Bulgaristan, Yunanistan, Sırbistan ve Makedonya'dan minibüs, otomobil ve karavanlarıyla ilçeye geldi.

Balkan Bus Meeting Organizasyon Komitesi üyesi Mustafa Dermanlı, eğlenceli buluşma gerçekleştirdiklerini belirterek, Türkiye'de etkinliğe 2'nci kez ev sahipliği yapıldığını söyledi. Etkinlik kapsamında tavla şampiyonası ve araba çekme yarışları da düzenlediğini belirten Dermanlı, Bus buluşmaları 8 yıldır yapılıyor. Balkan ülkelerinde gerçekleşiyor. Yunanistan, Bulgaristan, Türkiye, Sırbistan ve diğer ülkelerden katılımlar oluyor. Makedonya'dan Kosova'dan Bosna Hersek'ten gelenler oluyor. Biz de Türkiye'de 2'nci defa düzenliyoruz. 2013'te İğneada'da düzenlemiştik. 280 araç katılmıştı. Buradaki buluşmaya da 100 civarında araç katıldı, 8 ülkeden bütün modeller burada. Çok keyifli bir buluşmaydı. Bugün bütün etkinlikler yapıldı. Tavla turnuvası yapıldı. Çocukların, kadınların ve yetişkinlerin katıldığı bir araç çekme yarışması yaptık. Gün içinde başka atölyelerimiz de oldu. Çocuklar için kadınlar için ve diğer arkadaşlarımız için etkinlikler yaptık. Keyifli bir buluşmaydı. Gelen herkese teşekkür ederim diye konuştu.

Etkinliğe katılan Bulgaristan uyruklu İvan Todorof ise Bulgaristan'dan geldim. Türkiye'ye ilk kez geldim. Burada bulunmaktan çok mutluyum. Burada hava da doğa da çok güzel dedi.

Ören Altın Kamp Alanı'nda 3 gündür devam eden etkinlik, bugün öğle saatlerinde sona erdi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Bulgaristan Burhaniye Türkiye Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

3 Mayıs Cuma Hutbesi yayınlandı! 3 Mayıs Cuma Hutbesi tam metni! Aston Villa elendi mi? Aston Villa UEFA Konferans Liginden elendi mi? 3 Mayıs Türkçülük Günü kutlama mesajları ve sözleri! 3 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 3 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Şevval ayı ne zaman bitiyor 2024? 3 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! BİM para sayma makinesi ne zaman gelecek, fiyatı ne kadar, özellikleri neler (3 Mayıs CUMA)? Aston Villa Olympiakos maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! A.Villa Olympiakos maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Roma Bayer Leverkusen maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Roma B.Leverkusen maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Slm cnm diyen kız öldü mü? Seleme cenemeler diyen kıza ne oldu TİKTOK? Roma Bayer Leverkusen maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Roma B.Leverkusen maçı kaç kaç, canlı maç skoru! 2 Mayıs Survivor ödül oyununu kim kazandı, 2 Mayıs Perşembe ödül ne? Altınay Savunma halka arz ne zaman? Altınay Savunma Sanayi halka arz kaç lot veriyor, eşit mi oransal mı, hisse fiyatı ne, ne zaman borsada işlem göre Chelsea Tottenham maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Chelsea Tottenham maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title