Haberler

Balıkesir Şehidine Ağladı

Güncelleme:

Şemdinli'deki mayınlı pusuda şehit olan Piyade Uzman Çavuş İsmail Zengin, memleketi Balıkesir'de toprağa verildi.

Şemdinli'deki mayınlı pusuda şehit olan Piyade Uzman Çavuş İsmail Zengin, memleketi Balıkesir'de gözyaşları içinde toprağa verildi.

Hakkari'nin Şemdinli ilçesi kırsalında güvenlik güçleriyle teröristler arasında çıkan çatışmada şehit olan 5 askerden Piyade Uzman Çavuş İsmail Zengin'in (27) cenazesi, akşam saatlerinde memleketi Balıkesir'e getirildi. Şehidin Asker Hastanesi morguna konulan cenazesi, sabah saatlerinde memleketi Savaştepe ilçesine götürüldü. Şehidin cenazesi Türk bayraklarıyla donatılan baba ocağına getirildiğinde feryatlar yükseldi. Oğlunun tabutuna son defa sarılan acılı anne Aynur Zengin fenalık geçirdi.

Şehit İsmail Zengin'in naaşı, evinde helallik alındıktan sonra cenaze namazının kılınacağı Çarşı Camii'ne götürüldü. Cuma namazını müteakip kılınan cenaze namazına; Balıkesir Vali Vekili Nusret Şahin, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Edip Uğur, BBP Genel Başkanı Mustafa Destici, CHP Grup Başkan Vekili Muharrem İnce ve Balıkesir milletvekilleri, Garnizon Komutanı Tümgeneral Fahri Kır, Savaştepe Kaymakamı Ahmet Karakaya, Balıkesir Belediye Başkanı İsmail Ok, Savaştepe Belediye Başkanı Turgay Yüksel ile binlerce vatandaş katıldı. Balıkesir Müftüsü Turgut Açari'nin kıldırdığı cenaze namazında gözyaşları sel olup aktı.

Baba Rıfat Zengin metanetini korurken, düğün hazırlıkları yapan oğlunun mürüvveti yerine şehadetini gören acılı anne Aynur Zengin'i kızı Pınar ve diğer yakınları teselli etti. Nişanlısı Makbule Kartepe ise şehidin fotoğrafını kucağından bir an olsun indirmedi.

Baba Rıfat Zengin ve bir süre önce askerden terhis olan oğlu Hakan ile diğer oğlu tabutu omuzlarında taşıdı. Şehadetiyle Balıkesirlilerin yüreğine ateş düşüren Piyade Uzman Çavuş İsmail Zengin, askeri törenle son yolculuğuna uğurlandı. Tekbirler getiren cemaat, terör örgütüne lanet yağdırdı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Balıkesir Savaştepe Şemdinli Hakkari Politika Güncel Haberler

Sokak köpekleriyle ilgili düzenleme Meclis'e geliyor

Sokak köpekleriyle ilgili düzenleme Meclis'e geliyor

Çocuk istismarı şüphelisinin ölümünde 2 polis ve bekçiye hapis cezası

Çocuk istismarı şüphelisinin ölümünde 2 polis ve bekçiye hapis cezası

Erdoğan'ın 34 yıl sonra gelen 'seferberlik' hamlesi ne anlama geliyor? AK Parti'den açıklama var

Erdoğan'ın 34 yıl sonra gelen "seferberlik" hamlesi ne anlama geliyor? AK Parti'den açıklama var

Bakmadan Geçme

Ergin Ataman kimdir? Ergin Ataman kaç yaşında, nereli? Ergin Ataman hayatı ve biyografisi! LoL çöktü mü? 23 Mayıs LoL giriş ekranı neden açılmıyor? Vedat Zorba kimdir? Şehit Piyade Sözleşmeli Er Vedat Zorba nereli, memleketi neresi? Valorant Gece Pazarı ne zaman? Gece Pazarı başladı mı? 23 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 23 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 23 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 23 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 23 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 23 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 23 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 23 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 23 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 23 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 23 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! UEFA Avrupa Ligi kupasını kim kazandı 2024? Atalanta Bayer Leverkusen maçı ne oldu, UEFA'yı kim aldı?
Şüpheli ölümün arkasından yasak aşk çıktı! Yengesiyle birlikte abisine fare zehri vermişler

Şüpheli ölümün arkasından yasak aşk çıktı! Yengesiyle birlikte abisine fare zehri vermişler

title