Haberler

Balık Çiftliği Sahibi Barajda Kayboldu

Balıkesir'in Sındırgı İlçesi'ne üç kilometre uzaklıktaki Çaygören Barajı'nda alabalık üretme çiftliği bulunan 37 yaşındaki Mehmet Sayın, baraj sularında kayboldu.

Balıkesir'in Sındırgı İlçesi'ne üç kilometre uzaklıktaki Çaygören Barajı'nda alabalık üretme çiftliği bulunan 37 yaşındaki Mehmet Sayın, baraj sularında kayboldu. Sayın'ın bulunması için çalışma başlatıldı.

Çaygören Barajı'ndaki alabalık üretme çiftliğinin sahibi Mehmet Sayın'dan dün akşam saatlerinden buyana haber alınamıyor. Sayın'a ulaşamayan yakınları, jandarmaya bilgi verdi. Barajdaki balıkçılar da Sayın'ı bulmak için arama çalışması başlattı. Sayın'ın kıyafetleri, kuru bir şekilde çiftlikte, kayığı ise Karanlık Dere Mevkii'nde bulundu. Balıkçılar, Sayın'ın sürüklenen kayığını yakalamak için kıyafetlerini çıkartıp suya atladığı, ancak sis nedeniyle kayığı yakalayamayıp baraj sularında kaybolduğu ihtimali üzerinde durduklarını dile getirdi. J

andarma ekipleri ve balıkçıların barajdaki arama çalışmaları sürüyor. - Balıkesir / Sındırgı

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Mehmet Sayın Balıkesir Sındırgı Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title