Haberler

Bakan Özlü: Düzce'de Yüzde 81'i Aşacağız

BİLİM, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Faruk Özlü, "Benim Düzce'de okuduğum manzara son derece olumlu. Esnafımız olsun, vatandaşlarımız olsun 'Evet' yönünde teveccüh gösteriyorlar.

BİLİM, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Faruk Özlü, "Benim Düzce'de okuduğum manzara son derece olumlu. Esnafımız olsun, vatandaşlarımız olsun 'Evet' yönünde teveccüh gösteriyorlar. Düzce'den rekor düzeyde bir oy bekliyoruz. Yüzde 81'i aşacağız" dedi.

Memleketi Düzce'de referandum çalışmalarını sürdüren Bakan Özlü, Beyköy Beldesi'ne giderek esnafları ziyaret edip vatandaşlarla sohbet etti. Referandum nedeniyle tüm teşkilatlarının ev ev gezerek çalıştığını belirten Bakan Özlü, "Ben de genel merkezin bana verdiği görevlerden sonra Düzce'ye geldim. Önce Gümüşova İlçesinde bir toplantı yaptık ve sonrasında Cumayeri İlçesine gittik. Yığılca'da bir toplantı yaptık. İnşallah bir toplantı da Çilimli ve Yığılca'da olacak. Bütün ilçelerimizi ziyaret etmiş olacağız. Merkezde esnafla buluştuk. İnşallah iyi bir sonuç alacağız. Benim Düzce'de okuduğum manzara son derece olumlu. Esnafımız olsun, vatandaşlarımız olsun 'evet' yönünde teveccüh gösteriyorlar. İnşallah bu olumlu ortam Türkiye'ye yansıyacak. Olumlu bir sonuç alacağız. Düzce'den rekor düzeyde bir oy bekliyoruz. Yüzde 81'i aşacağız" diye konuştu.

- Zce

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Faruk Özlü Yığılca Beyköy Düzce Politika Güncel Haberler

AK Parti'de bir istifa daha! Rize'nin ardından Adıyaman il başkanı da görevinden affını istedi

AK Parti'de bir istifa daha! Rize'nin ardından Adıyaman il başkanı da görevinden affını istedi

Şüpheli ölümün arkasından yasak aşk çıktı! Yengesiyle birlikte abisine fare zehri vermişler

Şüpheli ölümün arkasından yasak aşk çıktı! Yengesiyle birlikte abisine fare zehri vermişler

Milyonluk otomobil ile İstanbul gezintisi! Tasarruf tedbirlerinin teğet geçtiği bakanlık

Milyonluk otomobil ile İstanbul gezintisi! Tasarruf tedbirlerinin teğet geçtiği bakanlık

Bakmadan Geçme

Atalanta Bayer Leverkusen maçı CANLI izle! (HD) 22 Mayıs Atalanta B.Leverkusen maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Sokak köpeği kanunu çıktı mı, Sokak köpekleri kanunu maddeleri ne? YALI ÇAPKINI 71. BÖLÜM FRAGMAN! Yalı Çapkını 71. bölüm fragman tek parça izle! Seyran ölecek mi? EXXEN canlı maç izle! (Atalanta-Bayer Leverkusen) EXXEN kesintisiz donmadan canlı yayın! 22 Mayıs EXXEN spor canlı izle! KIZILCIK ŞERBETİ FRAGMAN FULL İZLE! #127909 Kızılcık Şerbeti 64. bölüm fragman tek parça izle! Doğa ile Fatih barışacak mı? #127902 SURVİVOR 2024 ÖZGÜR TETİK KİMDİR? Özgür Tetik kaç yaşında, nereli? 22-23 Mayıs hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Kong: Kafatası Adası filmi oyuncuları kim? Kong: Kafatası Adası filmi konusu, oyuncuları ve Kong: Kafatası Adası özeti! Kara Ağaç Destanı bitti mi, final mi yaptı? SON DAKİKA: 36 BİN SAĞLIK PERSONELİ ALIMI! #129658 Sağlık Bakanlığı personel alımı başvuruları belli oldu mu? 22-23 Mayıs Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? İngiltere erken seçime mi gidiyor? İngiltere seçimleri ne zaman? Survivor dokunulmazlık oyununu kim kazandı 22 Mayıs Çarşamba 2024? Survivor kim kazandı? 22 Mayıs Çarşamba Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? İnstagram çöktü mü? İnstagram neden açılmıyor? 22 Mayıs Çarşamba İnstagram'da sorun mu var, neden yüklenmiyor?
Erdoğan'ın 34 yıl sonra gelen 'seferberlik' hamlesi ne anlama geliyor? AK Parti'den açıklama var

Erdoğan'ın 34 yıl sonra gelen "seferberlik" hamlesi ne anlama geliyor? AK Parti'den açıklama var

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title