Haberler

Bakan Kılıç, Kemer'de Halı Mağazası Açtı

Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç, Antalya'nın Kemer ilçesinde Has Halı Mağazası'nın açılışını yaptı.

Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç, Antalya'nın Kemer ilçesinde Has Halı Mağazası'nın açılışını yaptı.

Bülent Turan'ın sahibi olduğu Has Halı'nın Kemer şubesi açılışına Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç, Antalya Valisi Sebahattin Öztürk, Kemer Kaymakamı Murat Bulacak, TOKİ - Toplu Konut İdaresi Başkanı Ahmet Haluk Karabel, Antalya Emniyet Müdürü Mustafa Sağlam, AK Parti Antalya Milletvekili Mevlüt Çavuşoğlu, Antalya Kültür ve Turizm İl Müdürü İbrahim Acar, Tekirova Belediye GATAB Birlik Başkanı Yusuf Üras, Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Kemer Jandarma Garnizon Komutanı Binbaşı Fikret Görmüş, Kemer Emniyet Müdürü Kadir Yıldız, 23. Dönem Antalya Milletvekili, Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Abdurrahman Arıcı, AK PARTİ Kemer İlçe Başkanı Ferruh Derin ve AK Parti Yönetim Kurulu Üyleri, AK Parti İlçe Kadın Kolları Başkanı Şenay Altıntop, Kemer Belediye eski Başkanı Hasan Şeker, İşadamı Özgür kurga, Avukat Ramazan Beyrek katıldılar.

Mağazadaki halıları tek tek inceleyen Bakan Kılıç, bir halıyı "Ayakkabımın rengiyle uyumlu" diyerek inceledi, bir ipek halıyı göstererek mağaza sahibi Bülent Turan'a "Bunları tane olarak mı, metrekare olarak mı satıyorsunuz?" diye takıldı. Bakar Kılıç'ın ipek halı sanarak eline aldığı küçük bir halıda ise ikona deseni çıktı.

1986 yılında Mustafa Ağa tarafından Hasoğlu Halıcılık olarak ticaret hayatına başlayan Has Halı, ilk mağazasını Kayseri'de açtı. İpek ve Yün karışımı halılarıyla ünlü Has Halı bugün ailenin beşinci kuşağı tarafından temsil eden Has Halı 2003 ve 2006 yıllarında "Dünya Halı Oscar"ı sayılan "America's Magnificent Carpet" ödülünü kazandı. - ANTALYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Bülent Turan Ak Parti Antalya Politika Güncel Haberler

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan İmamoğlu'na 'Roma turu' tepkisi

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan İmamoğlu'na "Roma turu" tepkisi

İsrail, Refah'ta yine masum sivilleri vurdu: 21 kişi öldü, onlarca yaralı var

İsrail, Refah'ta yine masum sivilleri vurdu: 21 kişi öldü, onlarca yaralı var

'7 çocuğum aç' deyip kendine zarar veren vatandaşın üzerine kayıtlı 6 araç çıktı

"7 çocuğum aç" deyip kendine zarar veren vatandaşın üzerine kayıtlı 6 araç çıktı

Bakmadan Geçme

Sandık Kokusu Metin Akdülger neden ayrıldı? #128250 İstanbul'un Fethi otobüsler ücretsiz mi 2024? #129300 29 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 29 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! Survivor Yunus Emre elendi mi? #129300 29 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 29 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 29 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 29 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 29 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 29 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! #128220 29 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 29 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! 29 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 29 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 29 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? #128680 AUZEF Çoçuk Gelişimi Bölümü kapatıldı mı, kapanacak mı? #129300
Başımıza taş yağacak! Tavuğa tecavüz etti, o anları başka bir vatandaş kayda aldı

Başımıza taş yağacak! Tavuğa tecavüz etti, o anları başka bir vatandaş kayda aldı

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title