Haberler

Bakan Çelik: Önce İnsanlık Sınavından Geçsinler(2)

BAKAN STADYUMLA ŞEHIR HASTANESİNİ GEZDİAvrupa Birliği Bakanı ve Başmüzakereci Ömer Çelik, inşaatı devam eden Adana Koza Stadyumu ile yapımı tamamlanan Şehir Hastanesi'nde incelemelerde bulundu.

BAKAN STADYUMLA ŞEHIR HASTANESİNİ GEZDİ

Avrupa Birliği Bakanı ve Başmüzakereci Ömer Çelik, inşaatı devam eden Adana Koza Stadyumu ile yapımı tamamlanan Şehir Hastanesi'nde incelemelerde bulundu. İlk olarak beraberindeki heyetle Adana Koza Stadyumu'na gelen Bakan Çelik, yetkililerden bilgi aldıktan sonra stadyum içinde çalışmaları inceledi. Bakan Çelik ziyarette yaptığı açıklamada, stadyumun FİFA standartlarını karşıladığını belirterek, "Yabancı maçların rahatça oynanabileceği, seyircilerin yağmur ve olumsuz hava koşullarından etkilenmeden oyunlarına devam edeceği bir yer haline geliyor. Yabancı takımların otobüslerle sahanın içerisine kadar gelmesi ve hem buraya gelişte hem de dağılma sırasında vatandaşların konforlarının sağlanması rahat etmesi için her türlü şey düşünülmüş. İnşallah önümüzdeki sezon açılışını yapacağız" diye konuştu.

TÜRKİYE'NİN EN BÜYÜĞÜ

Bakan Çelik daha sonra yapımı tamamlanan ve önümüzdeki aylarda Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla açılması planlanan 1550 yataklı Adana Şehir Hastanesi'ne gitti. Hastaneyi inşaa eden firma yetkilileri ile görüşen Bakan Çelik, incelemelerde bulundu. Gazetecilere hastane hakkında bilgiler veren Bakan Çelik, odaların Avrupa'da suit denilen standartlarına sahip olduğunu kaydederek, "Adana Şehir Hastanesi'nde 3 kişilik odalar bulunmuyor. Hastane hazır. Sayın Cumhurbaşkanımızın en büyük hayallerinden birisi bu. Bütün şehir hastaneleri bulundukları illere ve ülkemizdeki vatandaşlara büyük bir sağlık hizmeti olarak kazandırılacaklar. Adana'daki şehir hastanesinin çok özel bir yeri var. Avrupa'da suit denilen oda standartlarına sahip. Bu bina ödül almış bir bina. Sayın Cumhurbaşkanımızın Adana'ya teşrif etmesiyle onun programlarına uygun bir anda buranın resmi açılışı yapılacak. Ama ondan önce hasta kabulü yapılacak. Tam bir tarih verme imkanımız yok ama Ekim, Kasım ayına Cumhurbaşkanımızın programına göre ayarlama yapılır" dedi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Avrupa Birliği Ömer Çelik Koza Politika Güncel Haberler

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın fotoğrafını indirmişti! Tatvan Belediye Başkanı Mümin Erol hakkında soruşturma başlatıldı

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın fotoğrafını indirmişti! Tatvan Belediye Başkanı Mümin Erol hakkında soruşturma başlatıldı

AK Parti'den CHP'ye geçen Mazgirt Belediyesi'nin elektriği 5 yıldır ödenmeyen borç nedeniyle kesildi

AK Parti'den CHP'ye geçen Mazgirt Belediyesi'nin elektriği 5 yıldır ödenmeyen borç nedeniyle kesildi

Duyunca şok olacaksınız! Fenerbahçe'nin kapıyı gösterdiği İsmail Kartal, para içinde yüzecek

Duyunca şok olacaksınız! Fenerbahçe'nin kapıyı gösterdiği İsmail Kartal, para içinde yüzecek

Bakmadan Geçme

Boston Celtics Dallas Mavericks NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 7 Haziran Basketbol NBA CANLI İZLE! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 6-7 Haziran 2024 Bursa su kesintisi listesi! 7 Haziran Cuma Hutbesi yayınlandı! 6 Haziran Cuma Hutbesi tam metni! ?? Survivor kim kazandı? 6 Haziran Perşembe Survivor'da kim kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 6-7 Haziran 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 6 Haziran Cuma TV8 Survivor HD izleme linki var mı? İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 6-7 Haziran 2024 İzmir su kesintisi listesi! Aldatmak 72. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 6 Haziran Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 6-7 Haziran Mayıs 2024 İstanbul su kesintisi listesi! Ekşi Elmalar filmi konusu nedir? Ekşi Elmalar oyuncuları ve Ekşi Elmalar özeti! Ekşi Elmalar ne zaman, nerede çekildi? #129300 #128250 ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 6-7 Haziran 2024 Ankara su kesintisi listesi! Karneler ne zaman alınacak 2024? Karneler hangi tarihte, ayın kaçında dağıtılacak? CANLI maç izle! (TÜM MAÇLAR) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 6 Haziran günün maçları nereden izlenir? Bakırköy Belediyesi hangi parti? Bakırköy Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? 2024 Bakırköy yerel seçim sonuçları!
Deprem tehlikesi altındaki İstanbul'da Bakırköy Belediye Başkanından akılalmaz vaat

Deprem tehlikesi altındaki İstanbul'da Bakırköy Belediye Başkanından akılalmaz vaat

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title