Haberler

Ayşenur Arslan Canlı Yayında Seyircileri Fırçaladı

Güncelleme:

Gazeteci Ayşenur Arslan, Halk TV izleyicilerine "Cumhuriyet Gazetesi'ni neden Türkiye'nin ilk 10'una sokmuyorsunuz. Daha ne istiyorsunuz. Çok kızıyorum size" dedi.

Cumhuriyet gazetesinin yeni genel yayın yönetmeni Utku Çakırözer, göreve başladıktan sonra ilk kez Halk TV'ye konuk olurken, Ayşenur Arslan canlı yayında seyircilere fırça attı.

"NEDEN CUMHURİYET EN ÇOK OKUNAN GAZETE DEĞİL?"

Gazeteci Ayşenur Arslan canlı yayında izleyicilere kızdı ve Cumhuriyet'in yazar ve muhabir kadrosu ile Türkiye'nin neden en çok okunan gazetesi olmadığını sorguladı.

"ÇOK KIZIYORUM SİZE"

Ayşenur Arslan, "Sen söyleyemezsin ben söyleyeyim. Ekran başındakilere sitemim var. Utku için söylemeyeyim ama Türkiye'de hiç bir gazetede olmayan bir kadro var. Ahmet Şık ve Çiğdem Toker bu gazetede muhabirlik yapıyor. Tek tek sayamam muhabirleri. Dahası, Uğur Mumcu'nun oğlu Özgür, Güray Öz, Nilgün Cerrahoğlu, Can Dündar. Ve siz bu gazeteyi Türkiye'nin ilk 10'una sokmuyorsunuz. Daha ne istiyorsunuz? Çok kızıyorum size" dedi.

Kaynak: Haberler.Com / Güncel

Cumhuriyet Gazetesi Utku Çakırözer Ayşenur Arslan Türkiye Güncel Haberler

500

Yorumlar (8)

kütahyalı:

söz teyze asla bi daha olmaz asla almayacam. . .

32
8
yanıtYanıtla
alper:

dunya deyisiyor siz hala badanas yapiyorsunuz, sayiklamaya devam ayip ayip biraz dusunun neden kimse okumuyor diye

17
1
yanıtYanıtla
Mehmet Bildik:

Ayşenur hanım, gazetenizin yayını ile Türk halkının değerleri örtüşüyor mu, önce buna bakın. Size halkımız niye değer versin ki?

14
1
yanıtYanıtla
E.T:

Fosiller çırpının böyle çırpının :)))

10
3
yanıtYanıtla
trakyalı:

ayşenur hanım bu makarnacılar anlamaz baksana bize haşhaşiler diyen lafı değiştirdi bugün söyle yarın unut şimdi cihat yapacakmış oda chp mhp unsur diyen şimdi tırmalıyor

2
9
yanıtYanıtla
MU-AY:

sizde laikciler beyni olsaydi kendinizi dünyaya pröfösör ilan ederdiniz sizi cahil geri zekalilar AKP SOLCU GAZETELERI HER TARAFA SOKTURMUYOR inanmiyorsan merkez haric mahalle ve köylere git bakalim bulabiliyormusun.

3
7
yanıtYanıtla
KEREM:

BU KADIN ZERRE KADAR BU HALKIN YANINDA OLMAMIŞTIR. İZLEYİN Bİ BAKIN. . BUNUN GİBİ DÜŞÜNENLERE aLLAH FIRSAT VERMESİN.

7
1
yanıtYanıtla
RUSLAN:

BETONİSTLER VIR VIR VIR )))))

1
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title