Haberler

Aydın'da Traktör Faciası

Güncelleme:

Aydın'n Kuyucak ilçesi yakınlarında meydana gelen trafik kazasında 2 kişi öldü, 14 kişi yaralandı.

Aydın'n Kuyucak ilçesi yakınlarında meydana gelen trafik kazasında 2 kişi öldü, 14 kişi yaralandı. Nazilli'deki hastanelerde kaza sebebiyle uzun süre yoğunluk yaşandı.

Edinilen bilgiye göre Kuyucak İlçesi'ne bağlı Pamukören Beldesi Pamucak Köyü yakınındaki alanda piknik yapan bir grubu taşıyan traktör henüz bilinmeyen bir sebeple devrildi. Kemal U. yönetimindeki 09 NL 271 plakalı traktörde bulunan 16 kişiden ikisi hayatını kaybederken 14 kişi de yaralandı. Feci kazada, römorktaki Fatma Ayaydın (65) ile 11 yaşındaki Müşerref Uzuntepe (11) hayatını kaybederken Traktör sürücüsü Kemal U. ile birlike eşi Suzan U., Ayşegül A., Şefika K., Barış A., Pınar K., Gül U., Şengül A., Emine U., Semih U., Mustafa U., Tuğçe T., Aslı T. ve Yahya T., yaralı olarak Nazilli'deki hastanelere kaldırıldılar. Cumhuriyet Savcılığı tarafından el konulan kaza ile ilgili soruşturma başlatıldı. - AYDIN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Pamukören Nazilli Kuyucak Aydın Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title