Haberler

ATÜ Duty-Free Çalışanları Kıyafetlerini Tanıttı

Güncelleme:

ATÜ Duty-Free, çalışanlarının yeni kıyafetlerini tanıtmak için kokteyl düzenledi.

Atü Duty-Free, çalışanlarının yeni kıyafetlerini tanıtmak için kokteyl düzenledi. Çalışanlar, daha sonra Tan Sağtürk'ün sanat danışmanlığında dans gösterisiyle kıyafetleri tanıttı. Kokteyle, iş, sanat ve medya dünyasından çok sayıda davetli katıldı.

ATÜ Duty-Free, çalışanlarının yeni kıyafetlerini tanıtmak için İstanbul Modern'de kokteyl düzenledi. Kokteyle, TAV Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Hamdi Akın, TAV Grubu Ceo'su Sani Şener, Doğan Haber Ajansı (DHA) Genel Müdürü Uğur Cebeci, ATÜ Duty-Free Genel Müdürü Ersan Arcan, Galatasaray Yönetim Kurulu Üyesi Abdurrahim Albayrak ile çok sayıda davetli katıldı.

Bir yıldır kıyafet projesi üzerinde çalıştıklarını ifade eden ATÜ Duty-Free Genel Müdürü Ersan Arcan, "En önemlisi çalışanlarımızın takımdaki arkadaşlarımızın rahatı, mutluluğu ve bu mutluluğu müşteri memnuniyetine dönüştürmek" diye konuştu. ATÜ Duty-Free çalışanları yeni kıyafetlerini Tan Sağtürk'ün sanat danışmanlığında hazırlanan dans gösterisiyle tanıttı. Ardından çalışanlar, Hamdi Akın, Sani Şener, Ersan Arcan ile hatıra fotoğrafı çektirdi. Kıyafetleri tasarımcı Hakan Yıldırım'ın hazırladığı belirtildi. Hamdi Akın ile Abdurrahim Albayrak'ın birbirlerine sarılarak yaptıkları samimi sohbet dikkatleri çekti.

(BB) - İstanbul / Beyoğlu

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Tan Sağtürk Hamdi Akın İstanbul Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title