Haberler

Atalay, Pazar Esnafı ve Kültür Mahallesi Sakinleriyle Bir Araya Geldi

Bingöl Belediye Başkanı Serdar Atalay, Kültür Mahallesi sakinleri ve pazar esnafını ziyaret ederek, beklenti ve dileklerini dinledi.

Kültür Mahallesi sakinleri ve pazar esnafını ziyaret eden Bingöl Belediye Başkanı Serdar Atalay, hem vatandaşlarla hem de esnaflarla sohbet edip, talepleri dinledi.

Üstyapı çalışmalarını incelemek üzere Kültür Mahallesi'ni ziyaret eden Başkan Atalay, burada Esnaf ve vatandaşların da istek ve görüşlerini dinledi.

Belediye çalışmaları ve projeleri hakkında esnaf ve vatandaşlara bilgiler veren Atalay, "Şehrimiz daha da güzelleşiyor, amacımız Kanalizasyon, Yağmursuyu ve İçmesuyu, üstyapısı, Kentsel Dönüşüm Projeleri, Düzenli Çöp Depolama Alanları, Atıksu Arıtma Tesisimiz ile sorunları çözülen bir il oluşturabilmek. Hamdolsun bunu başardık. Çalışmalarımızda sona yaklaştık. Tüm esnaflarımıza ve vatandaşlarımıza gösterdikleri sabır ve destekten dolayı teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Vatandaşlar, özellikle şehrin altyapısına yapılan yatırımlardan dolayı memnun olduklarını belirtirlerken, yağmur suyu projesi ile birlikte mahallelerinin bu sıkıntıdan kurtulmaya başladığını ve Üstyapı çalışmalarının tamamlanmasıyla birlikte her şeyin daha güzel olacağına inandıklarını belirttiler.

Mahallelerine yaptıkları hizmetlerden dolayı Belediye Başkanı Serdar Atalay'a teşekkür eden Kültür Mahallesi sakinleri ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirdi.

Talepleri dinleyen Başkan Atalay, esnafları yapılan hizmetler hakkında bilgilendirmek üzere ziyaretlerini devam ettireceğini ifade etti.

Ziyarete Bingöl Belediye Başkanı Serdar Atalay, Belediye Başkan Yardımcısı Orhan Bozgan, Fen İşleri Müdürü Mahmut Bozoba, İmar ve Şehircilik Müdürü Fatih Aran, Kültür Mahallesi Muhtarı Ali Bozkurt ve belediye personeli katıldı.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Serdar Atalay Bingöl Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Ünal Aysal kimdir, daha önce GS başkanı oldu mu? Ünal Aysal zengin mi, serveti ne kadar? 2 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 2 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 2 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 2 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 2 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? Sasa Obradovic Zeljko Obradovic kardeş mi? Sait Toktaş kimdir? Şehit Piyade Uzman Çavuş Sait nereli, kaç yaşında, memleketi neresi? Cenaze namazı nerede kılınacak? PSG Şampiyonlar Ligi kazandı mı? PSG Şampiyonlar Ligi kupası var mı? PSG - B.Dortmund kaç kaç, maç bitti mi? PSG – B.Dortmund ÖZET – GOLLER izleme linki var mı? Süheyl Batum kimdir? Süheyl Batum zengin mi, serveti ne kadar? FED faiz kararı ne oldu? FED faiz indirdi mi, artırdı mı 1 Mayıs 2024? Ankara'da yarın okullar tatil mi 2 Mayıs Perşembe? Fenerbahçe Beko Monaco maçı hangi kanalda, saat kaçta? EUROLİG Fenerbahçe Beko Monaco Basket maçı CANLI ŞİFRESİZ izleme linki var mı? Giresun Belediye Başkanı hangi partiden? Giresun Belediye Başkanı Fuat Köse kimdir? Al Nassr Al Khaleej maçı ne zaman,sat kaçta? Al Nassr Al Khaleej CANLI izleme linki var mı, Ronaldo oynuyor mu? PSG - B.Dortmund CANLI izleme linki var mı? PSG - B.Dortmund ŞİFRESİZ yayın var mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title