Haberler

Askon Kocaeli Hedef Büyüttü

Güncelleme:

ASKON Kocaeli Şubesi 1.Planlama ve İstişare kampını 3 günlük bir program ile Bolu'da gerçekleştirdi.

Anadolu Aslanları İşadamları Derneği (ASKON) Kocaeli Şubesinin bu yıl 1.sini gerçekleştirdiği Planlama ve İstişare kampı Bolu Narven Termal otelde 3. Günlük bir program ile gerçekleşti. Yönetim Kurulu Üyeleri'nin ve dernek üyelerinin katılımları ile gerçekleştirilen toplantılarda 2017 yılında yapılan faaliyetler değerlendirilirken 2018 yılında planlanan çalışmalar ele alındı. Kocaeli iş dünyasına yön verecek çalışmalar ile ilgili açıklamalar yapan ASKON Kocaeli Şubesi Başkanı Av. Ömer Faruk Yıldırım, alınan kararların Ocak ayından itibaren uygulamaya başlanacağını dile getirdi.

ASKON KOCAELİ HEDEF BÜYÜTTÜ

"ASKON olarak üyelerimizin uluslararası rekabette daha saygın ve güçlü, pazarlarda ise daha etkin ve verimli olmaları yönünde gelişmeleri için kendilerine destek vermek ve onlara rehberlik etmeye çalışıyoruz, planladığımız eğitim, bilgilendirme, tecrübe aktarım programı, yurt içi ve yurt dışı iş geliştirme gezilerimiz üyelerimizin ve Kocaeli'nin ticaretine yön verecek programlarımız 2018 yılında da tüm hızıyla devam edecek. Bunun yanında bir işadamı derneği olan ASKON'un şahsımıza yüklediği vizyon ve misyon gereği sosyal sorumluluk projelerimize hız vereceğiz" dedi.

Kampı değerlendiren ASKON Kocaeli Şube Başkanı Av. Ömer Faruk Yıldırım şehrin en fazla faaliyet yapan iş dünyası STK'larından biri olarak yeni dönemde yine ses getirecek çalışmalar yapacaklarını ifade etti. Çok programdan ziyade, az ama nitelikli programlar yapmayı hedefledik. Geçtiğimiz dönem Kocaeli ve ülke ekonomisine yönelik çalışmalarımızı yaptık. Dernek olarak, her alanda faaliyet gösterdik. İş dünyası ile ilgili çalışmalarımızı yaparken, sosyal sorumluluktan taviz vermedik. Bugünde bu kampta, ne yaptığımız ve neler yapabileceğimizi ayrıntıları ile konuşuyoruz. İşadamları olarak ASKON çatısı altında Kocaelimiz ve ülkemiz için yine lokomotif olmaya devam edeceğiz. Kampların son derece faydalı organizasyonlar olduğunu dile getiren Başkan Yıldırım, "Burada herşeyi ayrıntalıları ile konuşma fırsatı bulduk Yönetim kurulu üyelerimizle birlikte derneğimizin 2018 yılı hedeflerini planladık. Üreten ve ülkeye istihdam sağlayan işadamları olarak bizler, bilgi birikimlerimizi topluma katma değer sağlamak adına kullanıyoruz. ASKON bunun için vardır ve kurulduğumuz günden beri bizim haklı kazançla ilgili bir sloganımız var. "Haklı zenginlik" sloganımızı yaşatmak adına elimizden gelen tüm bilgileri değerlendirmeye çalışıyoruz" dedi.

Ayrıca kampın ilk gününde ASKON İzmir Şube Başkanı Şerafettin Gücü ve İzmir Yönetim kurulu üyeleri ile bir toplantı gerçekleştirildi. Toplantıda Kocaeli ve İzmir ASKON olarak ortak yapılabilecek çalışmalar ilgili görüş alışverişinde blunuldu. Ayrıca ASKON Genel merkezine iletilmek üzere üyelerin, şubelerin beklentileri yapılabilecek program ve çalışmalar ile ilgili bir rapor hazırladı.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Ömer Faruk Yıldırım İzmir Bolu Güncel Haberler

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 2023 yılı doğum istatistiklerine dikkat çekti: Türkiye için endişe verici

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 2023 yılı doğum istatistiklerine dikkat çekti: Türkiye için endişe verici

Reisi'nin helikopteri nasıl bulundu? Selçuk Bayraktar, o geceye ilişkin bir detayı ilk kez paylaştı

Reisi'nin helikopteri nasıl bulundu? Selçuk Bayraktar, o geceye ilişkin bir detayı ilk kez paylaştı

İmamoğlu'ndan Erdoğan'ın 'Şarap festivali' eleştirisine yanıt: Kendisine bilgi veren muhtemelen akşamdan kalmaydı

İmamoğlu'ndan Erdoğan'ın "Şarap festivali" eleştirisine yanıt: Kendisine bilgi veren muhtemelen akşamdan kalmaydı

Bakmadan Geçme

Yeni seferberlik kanunu tam metni OKU İNDİR - PDF 2024! Seferberlik mi çıktı, seferberlik nedir? Sefer görev emri nedir? Sefer görev emri e-devlet üzerinden nasıl sorgulanır? Seferberlik Kararnamesi 22 Mayıs Salı 2024! Yeni seferberlik kararları neler? 22 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 22 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 22 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 22 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 22 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 22 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 22 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! HSK atama kararnamesi 22 Mayıs Çarşamba yayınlandı! Hakim ve Savcılar atama kararları PDF indir, OKU! 22 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 22 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 22 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri!
En beğenilen siyasetçiler anketinde Mansur Yavaş ilk, Erdoğan 3. sırada

En beğenilen siyasetçiler anketinde Mansur Yavaş ilk, Erdoğan 3. sırada

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title