Haberler

Aroma 1. Voleybol Liglerinde Fikstür Çekildi

Voleybol Federasyon Başkanı Karabıyık: "bol Seyircili ve Bol Coşkulu Bir Lig Diliyorum"

VOLEYBOL FEDERASYON BAŞKANI KARABIYIK: "BOL SEYİRCİLİ VE BOL COŞKULU BİR LİG DİLİYORUM"

TVF Başkent Voleybol Salonu'nda yapılan kura çekiminde Voleybolda Aroma Bayanlar ve Erkekler Birinci Liglerinin 2010-2011 sezon fikstürü belli oldu.

Kura çekimi öncesi kısa bir konuşma yapan Türkiye Voleybol Federasyonu Başkanı Erol Ünal Karabıyık, "Ligde erkeklerin mücadelesi 16-17 Ekim'de, bayanların da 20-21 Kasım tarihlerinde yapılacak maçlarla başlayacak. Bayanlar ligi, 29 Ekim-14 Kasım tarihleri arasında Japonya'da düzenlenecek Dünya Voleybol Şampiyonası nedeniyle geç başlayacak. Bu sezon, özellikle bayanlarda sıkışık bir takvim uygulanacak. Kulüplerden gelen istek üzerine, Teledünya Türkiye Kupası'nda bu yıl dörtlü final oynanmasına karar verildi. Play-off sürecinde bu sezon farklı bir uygulamaya gidilecek. 1. ve 2. etapların kazanılan 2 maç, son etabının ise kazanılan 3 maç üzerinden oynanacak. Plaj voleybolu ligi bu sezon da devam edecek. Tüm kulüpleri bu lige katılmaya davet ediyorum. 2010-2011 sezonunda tüm kulüplerimize başarılar diliyorum. Bol seyircili, bol coşkulu bir sezon olur inşallah" ifadelerini kullandı.

1. devresi 16 Ekim'de başlayıp, 26 Aralık'ta sona erecek olan Aroma Erkekler Birinci Ligi'nin 2. devresi ise 8 Ocak 2011 tarihinde başlayacak ve 20 Mart 2011'de tamamlanacak.

Bayanlarda ise 1. devre 20 Kasım'da başlayıp, 30 Ocak 2011'de tamamlanacak. 5 Şubat 2011 tarihinde başlayacak ikinci devre, 17 Nisan 2011'de sona erecek.

1. etap müsabakaları sonunda ilk 8 sırayı alan takımlar, play-off etabını oynamaya hak kazanacak. Play-off müsabakalarında takımlar (8-1), (5-4), (7-2) ve (6-3) şeklinde eşleşerek, eleme usulüne göre karşılaşacak. Elenen takım, 1. etaptaki (normal lig etabındaki) yerine dönecek, play-off sonucunda lig şampiyonu ve lig ikincisi belirlenecek. 1. etap müsabakaları sonunda son 2 sırayı alan 11. ve 12. takımlar ise 2. lige düşecek. Play-off etabı sonunda lig şampiyonu olan takım, Türkiye'yi Avrupa Şampiyonlar Ligi'nde, Türkiye Kupası şampiyonu ise CEV Cup'ta temsil edecek.

Aroma Erkekler ve bayanlarda ilk haftanın programı ise şu şekilde:

ERKEKLER :

Halkbank-MEF Okulları

İstanbul Büyükşehir Bld.-Polis Akademisi

Ziraat Bankası-Galatasaray

TOFAŞ-Fenerbahçe

Beşiktaş-ARKAS Spor

Torul Gençlik-Maliye Milli Piyango

BAYANLAR:

Beşiktaş-İller Bankası

Galatasaray-Fenerbahçe Acıbadem

Ereğli Belediyesi-MKE Ankaragücü

TED Ankara Kolejliler-Karşıyaka

Eczacıbaşı Vitra-Nilüfer Belediye

Dicle Üniversitesi-Vakıfbank Güneş Sigorta Türk Telekom

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Haberler

Hazine ve Maliye Bakanı Şimşek: Talimatı verdim, bakanlığımıza bağlı 300 mal müdürlüğü kapatılacak

Hazine ve Maliye Bakanı Şimşek: Talimatı verdim, bakanlığımıza bağlı 300 mal müdürlüğü kapatılacak

Kongo'da darbe girişimi bastırıldı! Ordu sözcüsünden vatandaşlara sükunet çağrısı

Kongo'da darbe girişimi bastırıldı! Ordu sözcüsünden vatandaşlara sükunet çağrısı

Atatürk portresini İstanbul'un farklı noktalarına bıraktılar! Halkın tepkisi bakın ne oldu

Atatürk portresini İstanbul'un farklı noktalarına bıraktılar! Halkın tepkisi bakın ne oldu

Bakmadan Geçme

CANLI maç izle! (GALATASARAY-FENERBAHÇE) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 19 Mayıs günün maçları nereden izlenir? 19-20 Mayıs hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? 19-20 Mayıs Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? Mourinho Beşiktaş'a mı geliyor? Jose Mourinho Beşiktaş ile anlaştı mı, teknik direktör olacak mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 19-20 Mayıs 2024 Konya su kesintisi listesi! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 19-20 Mayıs 2024 Bursa su kesintisi listesi! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 19-20 Mayıs 2024 İzmir su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 19-20 Mayıs 2024 Antalya su kesintisi listesi! İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 19-20 Mayıs 2024 İstanbul su kesintisi listesi! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 19-20 Mayıs 2024 Ankara su kesintisi listesi! Galatasaray Fenerbahçe maçı VAR hakemi kim oldu? GS FB yabancı VAR hakemi kim, nereli? Tokat'ta ihbar üzerine gidilen evde patlama! Yaralı veya ölü var mı? Olay nerede oldu? Beşiktaş - Hatayspor maçından kareler #9917 FRANSA-TÜRKİYE MAÇI ne zaman, saat kaçta? Milletler Ligi voleybol maçı canlı izle! Başakşehir- Trabzonspor maçı kaç kaç bitti? Trendyol Süper Lig'de Trabzonspor kaçıncı oldu?
Bomba iddia: Cumhurbaşkanı Erdoğan kurmaylarına sokak köpekleriyle ilgili talimat verdi

Bomba iddia: Cumhurbaşkanı Erdoğan kurmaylarına sokak köpekleriyle ilgili talimat verdi

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title