Haberler

Apple'a bir kez daha Koronavirüs engeli: Süresiz erteledi!

Güncelleme:

Apple uzaktan çalışma planını devam ettirmek zorunda kaldı. Haftanın üç günü ofisten çalışılmasını isteyen Apple, bunu süresiz erteledi.

Koronavirüs pandemisiyle birlikte uzaktan çalışmayı bir kültür haline getiren Apple, geçtiğimiz yılın sonundan bu yana çalışanlarını ofise getirmekte ısrarcı davranıyor. Fakat teknoloji devinin Mayıs ayı için tasarladığı "haftanın üç günü ofisten çalışma" planı bir kez daha ertelendi.

Apple haftanın üç günü ofisten çalışma planını erteledi

ABD'deki Covid-19 vakalarındaki yeniden artışa dikkat çeken Apple yöneticileri, normale dönme çabalarını ertelediklerini duyurdu. 23 Mayıs'tan itibaren haftanın üç günü ofisten çalışmak istediğini duyuran teknoloji devi, planın "şimdilik" ertelendiğini ve yeni bir tarih verilmeyeceğini söyledi.

Apple, dayanıklı iPhone'lar için düğmeye bastı!

Google, Microsoft, Amazon gibi teknoloji devlerinin çalışanlarını ofise çağırdığını zaten biliyoruz. Ancak tüm firmaların içerisinde Apple'ın daha "baskıcı" bir yaklaşımı olduğunu söylemek yanlış olmayacaktır. Apple çalışanlarının ise ofise dönme fikrine sıcak bakmadığını hatırlatalım.

Çalışanların haftada üç gün ofise dönme planını erteleyen Apple, normale dönüş politikasının 23 Mayıs'ta uygulanmasını istiyordu. Bloomberg'den gelen son rapora göre, başta COVID-19 vakalarındaki artış olmak üzere karantina önlemlerine uyulmak istendiği belirtildi.

Apple içerisindeki birçok kişi daha fazla uzaktan çalışma esnekliği talep ediyor olsa da, yöneticilerinin bunu kulak arkasına attığı iddia edildi. Apple çalışanları halihazırda haftanın iki günü ofiste çalışmaya zorlanıyor. Yine de ofise gitmek istemeyen kişilerin uzaktan çalışma hakkı bulunuyor.

Cupertinolu teknoloji devi, salgın başladığından beri çalışanların yüz yüze çalışmaya geri dönmek zorunda olduğunu açıkça ifade ediyor. Haziran 2021'deki bir video konferans sırasında "çalışanlarını özlediğini" söyleyen Apple CEO'su Tim Cook, çalışanların birbirinden ayrılmasının mümkün olmadığını belirtti.

Şirket haftanın üç günü ofisten çalışma fikrini ertelemiş olsa da, çalışanların hala ofise gittiğini hatırlatalım. Apple ayrıca ortak alanlarda maske takılmasının bir kez daha zorunlu olduğunu bildirdi.

Siz Apple uzaktan çalışma planı hakkında ne düşünüyorsunuz? Görüşlerinizi yorumlar kısmından bizlerle paylaşmayı unutmayın.

Kaynak: Shiftdelete / Güncel

Koronavirüs Apple Haberler

Bakmadan Geçme

Gaddar 65. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Kızılcık Şerbeti 61. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Yalı Çapkını 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Yalı Çapkını yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 673. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Ateş Kuşları 53. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kara Ağaç Destanı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Kara Ağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! Survivor 2024 Anlat Bakalım kim kazandı? 26 Nisan Cuma Anlat Bakalım ödülü ne oldu, hangi takım kazandı? Survivor Bil Bakalım'ı kim kazandı, kaç kaç bitti? 26 Nisan Cuma Survivor Bil Bakalım ödülü ne, hangi takım kazandı? Arka Sokaklar CANLI izle! 26 Nisan Cuma KANAL D Arka Sokaklar yeni bölüm full HD canlı yayın izle! Ateş Kuşları CANLI İZLE! 26 Nisan Ateş Kuşları 52. Yeni bölüm CANLI YAYIN! Ateş Kuşları FULL İZLE! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title