Haberler

Antalya Kart Basma Yüzünden Kavga Çıktı, Şoförün Burnu Kırıldı

Antalya'da halk otobüsü şoförü Erkan Güner (45), yerleşik yabancı olduğu tahmin edilen kadınla yaşadığı çocuk için kart basma tartışması sonrasında, kadının eşi A.C.'nin saldırısına uğradı.

Antalya'da halk otobüsü şoförü Erkan Güner (45), yerleşik yabancı olduğu tahmin edilen kadınla yaşadığı çocuk için kart basma tartışması sonrasında, kadının eşi A.C.'nin saldırısına uğradı. Burnu kırılan Güner, S.C.'den şikayetçi oldu.

Olay, geçen cumartesi günü 16.30 sıralarında Muratpaşa ilçesi Şirinyalı Mahallesi'nde meydana geldi. Şirinyalı Mahallesi-Lara güzergahında sefer yapan 07 AU 0245 plakalı özel halk otobüsün şoförü Erkan Güner, İsmet Gökşen Caddesi'ndeki duraktan yolcu almaya başladı. Bu sırada, ismi öğrenilemeyen ve yerleşik yabancı olduğu tahmin edilen bir kadın, okul çağındaki çocuğu ile otobüse binip bir kere kart basarak içeri yöneldi. Bu sırada şoför Güner, kadına, kızı için de kart basması gerektiği uyarısında bulundu. Tekrar giriş kapısına yönelen kadın, Güner'e kartı neden basması gerektiği yönünde sorular yöneltti. Güner, çocuğun okul çağında olduğunu, 7 yaşını dolduran çocuklardan da ücret alındığını belirterek, çocuğun kaç yaşında olduğunu sordu. Türkçesi zayıf olduğu öğrenilen kadın, kartını bir kez daha basmak istedi ancak bakiye yetersiz ikazıyla karşılaştı.

ARAÇTAN İNİP FOTOĞRAF ÇEKTİ

Erkan Güner, araçtaki yolculardan kart alıp, çocuğu için de cihaza kart bastırması gerektiğini söyledi. Bunun üzerine tekrar içeri yönelen kadın, bir müddet sonra ücretinin iade edilmesini söyleyip inmek istedi. Güner'in ücreti geri ödeyemeyeceğini söylemesi üzerine, kadın otobüsten inip iddiaya göre aracın fotoğraflarını çekip eşine durumu anlattı.

Birkaç dakika sonra başka bir durağa yanaşan Güner'in kullandığı otobüsün önü, tartıştığı kadının da içinde olduğu bir araç tarafından kesildi. Kadının eşi olduğu belirtilen S.C., aracından inip otobüse girerek iddiaya göre şoföre vurmaya başladı. Yumruklu kavgayı araya giren yolcular ayırırken, Güner burnundan yaralandı. Yolcular tarafından otobüsten indirilen S.C., kavga esnasında eşine ve çocuğuna hakaret edildiğini, ardından da şoförün aracı üzerine sürdüğünü iddia etti.

BURNU KIRILDI

Aldığı darbeler sebebiyle burnu kanayan Erkan Güner için yolcular 112 Acil Çağrı Merkezi'nden yardım istedi. Otobüsteki kavga, şoförün de aşağı inmesiyle yeniden çıktı. Yolcuların yeniden araya girmesiyle aracına binen S.C. ve eşine bazı yolcular da tepki gösterdi. Kavga esnasında burnu kırılan Erkan Güner ise ambulansı beklemeyerek kendi imkanlarıyla hastaneye gitti. Darp raporu alan Erkan Güner, S.C.'den şikayetçi oldu.

KAVGA ANI KAMERADA

Olay anı ise otobüsün güvenlik kameralarına yansıdı. Görüntülerde, kadın ve otobüs şoförünün kart tartışmasının ardından kadının eşiyle birlikte otobüsün yolunu otomobille kestiği görülüyor. Görüntülerde, aracından inen S.C.'nin otobüse yönelip önce Erkan Güner'e, Senin derdin ne, Milletin karısına çocuğuna nasıl küfür edersin dediği, ardından 'Aracı üzerime sürdün' diyerek vurduğu anlar yer alıyor. Kavga anında otobüsün içerisinde aralarında çocukların da bulunduğu yolcuların yaşadığı panik de görüntülere yansıdı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Antalya kavga Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title