Haberler

Antalya - Eliyetsiz Sürücü Kazayı Sosyal Paylaşım Sitesinde Duyurdu

Eliyetsiz sürücü kazayı sosyal paylaşım sitesinde duyurdu ANTALYA'da sürücü belgesi olmayan 17 yaşındaki İzzet S. taksicilik yapan babasından izinsiz aldığı araçla, 71 yaşındaki Ali Yüksel'in ölümüne, 1 kişinin de yaralanmasına neden oldu.

Eliyetsiz sürücü kazayı sosyal paylaşım sitesinde duyurdu

ANTALYA'da sürücü belgesi olmayan 17 yaşındaki İzzet S. taksicilik yapan babasından izinsiz aldığı araçla, 71 yaşındaki Ali Yüksel'in ölümüne, 1 kişinin de yaralanmasına neden oldu. İzzet S. kaza yaptığını 8 dakika sonra sosyal paylaşım sitesinden duyurdu.

Kaza, kentin Muratpaşa İlçesi'nde Yenigün Mahallesi 1066 Sokak'ta meydana geldi. Babasının 07 T 4027 plakalı taksisini izinsiz aldığı ileri sürülen İzzet S., iddiaya göre aşırı hız yapınca direksiyon kontrolünü yitirdi. Yolda karşıdan karşıya geçmeye çalışan Ali Yüksel'e çarpan İzzet S., ardından inşaat önünde yük indiren 07 FDT 69 plakalı kamyonete çarptı. Ali Yüksel kaza yerinde yaşamını yitirdi, kamyonetten malzeme indiren Şaban Çelebi ise yaralandı. Yakında oturan Ali Yüksel'in kazada öldüğünü duyan yakınları kaza yerine gelirken, eli olan kızı Hüsniye Arız, sağlık ekiplerinin isteği üzerine, babasının cesedi üzerindeki örtüyü açıp, cebinden nüfus cüzdanını çıkarıp verdi.

'ANA BANA KELEPÇE VURDULAR'

Kazadan yara almadan kurtulan ehliyetsiz sürücü İzzet S., kaza yaptığını sosyal paylaşım sitesinde duyurdu.

Polis tutanağına göre dün saat 09.53'te meydana gelen kazadan 8 dakika sonra İzzet S.'nin sosyal paylaşım sitesindeki hesabında paylaşım yaptı. Saat 10.01'deki paylaşımında 'Allah'ım bu nasıl bir şeydir, kaza yaptım, durum çok kötü' diye yazan İzzet S., saat 10.18'de ise 'Ana bana kelepçe vurdular, üzülme sakın' diye ikinci bir paylaşımda bulundu.

Gözaltına alınan İzzet S., sorgusunun ardından çıkarıldığı mahkemece adli kontrol koşuluyla serbest bırakıldı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Ali Yüksel Muratpaşa Antalya Politika Güncel Haberler

'7 çocuğum aç' deyip kendine zarar veren vatandaşın üzerine kayıtlı 6 araç çıktı

"7 çocuğum aç" deyip kendine zarar veren vatandaşın üzerine kayıtlı 6 araç çıktı

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan İmamoğlu'na 'Roma turu' tepkisi

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan İmamoğlu'na "Roma turu" tepkisi

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ile Meclis'te görüştü

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ile Meclis'te görüştü

Bakmadan Geçme

Çekya'nın EURO 2024 kadrosu! Çekya EURO 2024 aday kadrosunda kimler var? Bahar 15. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 28 Mayıs Bahar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? #128250 28-29 Mayıs hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Ben Bu Cihana Sığmazam 69. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 28 Mayıs Ben Bu Cihana Sığmazam yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? #128250 Süresiz nafaka kalkıyor mu? Süresiz nafaka kanun teklifi ne oldu? Mehmed: Fetihler Sultanı 14. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 28 Mayıs Mehmed: Fetihler Sultanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? #128250 28-29 Mayıs Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? Salmonella nedir? Salmonella nereden bulaşır? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 28-29 Mayıs 2024 Konya su kesintisi listesi! Recep İvedik 5 nerede çekildi, hangi ülkede çekildi? Recep İvedik 5 ne zaman çekildi, konusu nedir, oyuncuları kimler? Recep İvedik 5 hangi kanalda? Recep İvedik 5 filmi konusu nedir? Recep İvedik 5 oyuncuları ve Recep İvedik 5 özeti! #128250 Aykut Enişte 2 filmi oyuncuları kim? Aykut Enişte 2 filmi konusu, oyuncuları ve Aykut Enişte 2 özeti! #128250 BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 28-29 Mayıs 2024 Bursa su kesintisi listesi! Aykut Enişte 2 ne zaman, nerede çekildi? #128250 İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 28-29 Mayıs 2024 İzmir su kesintisi listesi!
İsrail, Refah'ta yine masum sivilleri vurdu: 21 kişi öldü, onlarca yaralı var

İsrail, Refah'ta yine masum sivilleri vurdu: 21 kişi öldü, onlarca yaralı var

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title