Haberler

Antalya'da organ nakli hastaları yılbaşı etkinliğinde buluştu

Güncelleme:

Antalya'da organ nakli olan ve nakil bekleyen hastalar, yılbaşı kutlamasında bir araya geldi.

Antalya'da organ nakli olan ve nakil bekleyen hastalar, yılbaşı kutlamasında bir araya geldi.

Akdeniz Böbrek Hastaları ve Organ Nakli Sosyal Yardımlaşma Derneğince (AKBÖHONDER), nakil olan ve nakil bekleyen hastalar için dernek binasında yılbaşı kutlaması düzenlendi.

Etkinlikte Dernek Başkanı Mehmet Şahan ile hastalar yemek yedi, yeni yıl pastası kesti, müzik eşliğinde eğlendi.

Şahan, yaptığı konuşmada, 2020'nin barış, huzur ve mutluluk getirmesini temenni etti. 2020'nin organ nakli bekleyen tüm hastalar için de mutlu haber alacakları bir yıl olmasını ümit ettiklerini dile getiren Şahan, "İnsanlarımızı organ bağışı konusunda daha duyarlı olmaya davet ediyor ve 2020'nin organ bağışı yılı olmasını diliyoruz." dedi.

Türkiye'de ilk yüz naklinin yapıldığı Uğur Acar da yeni yılın herkese mutluluk getirmesini dileyerek, kendisinin yüz nakli olarak yaşadığı mutluluğu organ nakli bekleyen tüm hastaların da yaşayabilmesi temennisinde bulundu.

Yüz nakli yapılan Turan Çolak da 2019 yılının kendisi için mutlu bir yıl olarak geride kaldığını ve yeni yılın da aynı şekilde geçmesini dilediğini ifade etti.

Çolak, "Organ nakli hastaları olarak güzel bir etkinlikle yeni yılı kutluyoruz. Hepimiz 2020'nin organ bağışı için de güzel bir yıl olmasını diliyoruz." diye konuştu.

Kaynak: AA / Güncel

Akdeniz Antalya Haberler

Bakmadan Geçme

Kirli Sepeti 106. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 28 Nisan Kirli Sepeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Teşkilat 106. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 28 Nisan Teşkilat yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 28 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 28 Nisan 2024 Pazar Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Kirli Sepeti CANLI izle! Kirli Sepeti 28. BÖLÜM FULL İZLE! Kapıcılar Kralı konusu ne, oyuncuları kimler? Kapıcılar Kralı filmi nerede çekildi, kaç yılında çekildi? Kapıcılar Kralı ne zaman nerede çekildi? Kapıcılar Kralı konusu nedir, oyuncuları kimlerdir? Atla Gel Şaban konusu ne, oyuncuları kimler, film nerede çekildi? Atla Gel Şaban filmi hangi il ve ilçede çekildi, hangi yıl yapımı? Hipodrom nerede? Atla Gel Şaban filmi nasıl bitiyor? Atla Gel Şaban final sahnesi İZLE! Atla Gel Şaban sonunda ne oluyor? Teşkilat CANLI İZLE! Teşkilat 105.bölüm izle! Teşkilat yeni bölüm izleme linki! Teşkilat dizisi yeni bölüm FULL HD İZLE! 28 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 28 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 28 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 28 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? İYİ PARTİ'NİN YENİ GENEL BAŞKANI KİM OLDU? Meral Akşener'in yerine kim geçti? Eski Fenerbahçe yıldızı Papiss Cisse kaç TL'ye futbol oynuyor? Beşiktaş neden kırmızı kart yedi? #9917 Beşiktaş sahada neden 10 kişi?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title