Haberler

Antalya'da Eşini Bıçakla Öldüren Sanığın Yargılanması Başladı

Güncelleme:

Antalya'nın Kepez ilçesinde tartıştığı eşini bıçakla öldüren sanığın yargılanmasına başlandı. Sanık, olayın kıskançlık nedeniyle yaşandığını ve eşinin kendisini aldattığını iddia etti. Duruşmada tanık ifadeleri de alındı.

Antalya'nın Kepez ilçesinde tartıştığı eşini bıçakla öldüren sanığın yargılanmasına başlandı.

Antalya 3. Ağır Ceza Mahkemesindeki duruşmaya tutuklu sanık Metin S, öldürdüğü eşi Ceylan S'nin yakınları ve taraf avukatları katıldı.

Duruşmada söz verilen Metin S, olayın kıskançlık nedeniyle yaşandığını ve eşinin kendisini aldattığını iddia etti.

Bu nedenle eşiyle tartıştıklarını öne süren sanık, "Ceylan bıçak alıp üzerime doğru geldi. Vurdum ve yere düştü. Bıçağı yerden aldım. O an kendimi kaybettim hatırlamıyorum. Kaç kez bıçakla vurduğumu ve neresine vurduğumu hatırlamıyorum. Öldürme kastım yoktu. Pişmanım." diye konuştu.

Sanık, çocuklarının "Babam bıçağı yanında getirdi" yönündeki ifadelerinin doğru olmadığını da iddia ederek, "Yere düşürmeden önce eşim boğazına süpürgenin kablosunu dolayarak bayılma numarası yapmıştı. Pişmanım, çocuklarımın ifadesini kabul etmiyorum." dedi.

Tanık olarak dinlenen maktulün kardeşi M.Ö. ise 2012'de evlenen kardeşinin 2013'te doğan ilk çocuğundan sonra sürekli şiddet görmeye başladığını belirtti.

Kardeşinin kadın sığınma evlerinde de kaldığını anlatan tanık, "Şiddet sürekli devam etti. 2022 Mayıs ayında kardeşim yanıma gelerek benim evime sığındı. Sanıktan kaçtı. Sanık, babamızı öldüreceği şeklinde tehditler ederek onu zorla evine götürdü. Ölmeden 2 ay önce sanık kardeşimi babamın evinden zorla aldı. Araya sanığın akrabaları girmeseydi ablam daha önce ölmüş olacaktı. Kardeşimin sanığı aldatması söz konusu değildir." ifadelerini kullandı.

Ağabey Ç.D. de sanığın sığındığı baba evinden tehditle aldığı kız kardeşini Batman'a götürerek darbettiğini öne sürdü.

Darp üzerine kız kardeşinin karakola giderek şikayetçi olduğunu, uzaklaştırma kararı aldırdığını ve boşanma davası açtığını belirten Ç.D, "Kardeşim evliliği boyunca sanıktan şiddet görmüştür." dedi.

Mahkeme heyeti, sanığın tutukluluk halinin devamına karar vererek duruşmayı erteledi.

Olay

Şelale Mahallesi'nde 20 Mayıs'ta 4 çocuk annesi Ceylan S. (30) çıkan tartışmanın ardından kocası Metin S. (30) tarafından bıçaklanmış, çocukların balkona çıkarak yardım istemesi üzerine eve gelen sağlık ekipleri kadının hayatını kaybettiğini belirlemişti. Polise teslim olan şüpheli tutuklanmıştı.

Kaynak: AA / Güncel

Antalya Kepez Mahkeme Yargı Aile İçi Şiddet Cinayet 3.Sayfa Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

İstanbul hafta sonu yağmurlu mu? 4-5 Mayıs Cumartesi Pazar İstanbul yağmurlu mu? Beşiktaş Rizespor maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Beşiktaş Rizespor maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Beşiktaş Rizespor maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Beşiktaş Rizespor maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Halim Okta kimdir? Halim Okta hangi takımları çalıştırdı? Alex de Souza hangi takıma geliyor, Fenerbahçe'ye mi geliyor? Beşiktaş Rizespor maçı CANLI izle! 3 Mayıs BJK Rizespor maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Gaddar 15. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 3 Mayıs Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 673. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 3 Mayıs Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Ateş Kuşları 54. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 3 Mayıs Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Bein Sports CANLI izle! (HD) Bein Sports kesintisiz donmadan canlı yayın izleme linki! Kara Ağaç Destanı 11. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 3 Mayıs Kara Ağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor Bil Bakalım'ı kim kazandı, kaç kaç bitti? 3 Mayıs Cuma Survivor Bil Bakalım ödülü ne, hangi takım kazandı? Survivor 2024 Anlat Bakalım kim kazandı? 3 Mayıs Cuma Anlat Bakalım ödülü ne oldu, hangi takım kazandı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 3-4 Mayıs 2024 Bursa su kesintisi listesi! KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 3-4 Mayıs 2024 Konya su kesintisi listesi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title