Haberler

Antalya'da Bir Kafeteryada Patlama

Antalya'da, Akdeniz Üniversitesi Yerleşkesi Yakınındaki Üniversite Öğrencilerinin Gittiği Bir Kafeteryada, Meydana Gelen Patlamada Ölen Yada Yaralanan Olmazken Kafeteryanın Camları Kırıldı.

Antalya'da, Akdeniz Üniversitesi Yerleşkesi yakınındaki üniversite öğrencilerinin gittiği bir kafeteryada, meydana gelen patlamada ölen yada yaralanan olmazken kafeteryanın camları kırıldı.

Edinilen bilgiye göre, Meltem Mahallesi'nde, çoğunlukla üniversite öğrencilerinin gittiği bir kafede sabah saat 08.00 sıralarında patlama meydana geldi. Görevli bekçinin kapıyı açtığı sırada meydana gelen patlamada kafeteryanın camları kırıldı. Patlamayla ilgili açıklama yapan Antalya Emniyet Müdürlüğü, iş yeri kapalıyken, mutfakta kullanılan tüplerden sızan gazın bilinmeyen bir nedenden dolayı patladığı, olayda can kaybı ve yaralanma meydana gelmediği, yalnızca iş yerinin camlarının kırılmasıyla maddi hasar oluştuğu açıklandı.

Açıklamada, patlamanın meydana geldiği kafeye, dışardan herhangi bir yanıcı, yakıcı madde atılmadığının tespit edildiği, konuyla ilgili soruşturmanın Cumhuriyet Savcılığınca sürdürüldüğü bildirildi.

(SÇ-HE-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title