Haberler

Antalya'da Bıçakla Yaralama

Antalya'da Bir Kişi Bıçaklanarak Yaralandı. Şahsın, Psikolojik Tedavi Gördüğü Öne Sürülen Üvey Kızı Tarafından Bıçaklandığı İddia Edildi.

Antalya'da bir kişi bıçaklanarak yaralandı. Şahsın, psikolojik tedavi gördüğü öne sürülen üvey kızı tarafından bıçaklandığı iddia edildi.

Alınan bilgiye göre, Ulus Mahallesi üzerinde bir evde yaşayan 42 yaşındaki Ali T., henüz bilinmeyen bir nedenle isminin Pınar olduğu öğrenilen üvey kızı ile tartıştı. İddiaya göre, tartışma kısa süre içerisinde kavgaya dönüşünce, psikolojik tedavi gördüğü ileri sürülen Pınar isimli genç kız, mutfaktan aldığı ekmek bıçağı ile babası Ali T.'yi sol bacağından bıçakladı. Evde uzun süre kan kaybeden şahıs, bir süre sonra eve gelen eşinin çağırdığı ambulans ile Atatürk Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Tedavi altına alınan Ali T.'nin aşırı kan kaybettiği öğrenildi. Polis ekipleri tarafından gözaltına alınan zanlı ise, sorgulanmak üzere Sanayi Polis Merkezi'ne götürüldü.

Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

(SE-AT-OK-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title