Haberler

Antalya'da Aşırı Hız Kazası: 1 Ölü, 1 Yaralı

ANTALYA'da, turşu yüklü minibüsün aşırı hız nedeniyle refüje çarparak devrilmesi sonucu sürücü 26 yaşındaki İbrahim Tatar ağır yaralandı, yolcusu 34 yaşındaki Okay Binici ise yaşamını yitirdi.

ANTALYA'da, turşu yüklü minibüsün aşırı hız nedeniyle refüje çarparak devrilmesi sonucu sürücü 26 yaşındaki İbrahim Tatar ağır yaralandı, yolcusu 34 yaşındaki Okay Binici ise yaşamını yitirdi.

Muratpaşa İlçesi Şirinyalı Mahallesi'ndeki kaza saat 04.00 sıralarında meydana geldi. Metin Kasapoğlu Caddesi'nden Lara istikametine seyreden İbrahim Tatar'ın kullandığı 07 JJ 880 plakalı turşu yüklü minibüs, İsmet Gökşen Caddesi Dedeman Kavşağı'na geldiği sırada, iddiaya göre aşırı hız ve refüj sulaması nedeniyle kayganlaşan yolda kontrolden çıktı. Sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği minibüs önce refüje sonra da refüjdeki palmiye ağacına çarparak devrildi. Kazanın şiddetiyle minibüsteki turşu bidonları ve aracın kopan orta kapısı yola savruldu.

Kazayı görenlerin haber vermesi üzerine olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Polis yolu çift taraflı trafiğe kapatırken sağlık görevlileri araçtaki sürücü İbrahim Tatar ve yolcusu Okay Binici'ye müdahale etti. Çeşitli yerlerinden yaralanan İbrahim Tatar ambulansla özel bir hastaneye götürülerek tedaviye alınırken, Okay Binici'nin ise yaşamını yitirdiği belirlendi.

Olay yeri inceleme ekiplerinin çalışmasının ardından Okay Binici'nin cenazesi Akdeniz Üniversitesi Antalya Adli Tıp Kurumu Morgu'na gönderildi. Kaza nedeniyle bir süre çift yönlü trafiğe kapalı kalan yol, kamyonetin ve çevreye saçılan turşu bidonlarının belediye ekiplerince kaldırılmasının ardından yeniden ulaşıma açıldı.

- Antalya

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Muratpaşa Antalya Tatar Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Şampiyonlar Ligi finali ne zaman, nerede oynanacak? Lilak ne zaman işlem görecek? Hukuk Mesleklerine Giriş Sınavı ne zaman 2024? En az atama yapılacak branşlar! Öğretmen atamalarında en az hangi branşlar atanacak? Temmuz'da asgari ücrete zam var mı? 2024 Temmuz ayında asgari ücrete zam gelecek mi, artacak mı? 8 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 8 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Aziz Yıldırım aday mı? Fenerbahçe başkanlığına Aziz Yıldırım aday olacak mı? 8 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 8 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 8 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 8 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 8 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı! Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! 8 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 8 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 8 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title