Haberler

Antalya Başkan Türel Kemer'de Projeleri Anlattı

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, Kemer'de yapılacak projeleri anlatırken, referandumda 'evet' oyu istedi.

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, Kemer'de yapılacak projeleri anlatırken, referandumda 'evet' oyu istedi.

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, Kemer'i ziyaret etti. Çamyuva Mahallesi'ndeki Büyükşehir Belediyesi Koordinasyon Merkezi önünde ve Kemer merkezindeki İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü toplantı salonunda düzenlenen programlarda konuşan Başkan Türel, Kemer Liman Caddesi düzenlemesi, Kongre Kültür ve Yaşam Merkezi Projesi ile altyapı projelerini anlattı ve 16 Nisan'da düzenlenecek referandumda vatandaştan 'evet' oyu kullanmalarını istedi.

Büyükşehir Yasası yürürlüğe girdikten sonra ilçelere yapılan yatırım miktarının geçmişte yapılanların en az 10 katından fazla olduğunu anlatan Başkan Türel, "Ne oldu, Büyükşehir Yasası sayesinde bunlar oldu. Ama biz bu 'Büyükşehir Yasası'nı çıkartalım' dediğimizde 'olmaz, hayır.' Onların hayatı 'hayır' ile geçiyor. Her şey 'evet' ile başlıyor. O Büyükşehir Yasası sayesinde şimdi o hizmetleri hamdolsun yapabilir hale geldik. Dolayısıyla her şey 'evet' ile başlar. Bazen hayatlarını 'hayır' ile geçirenler için keşke hayırlı geçirseler de 'hayır' ile geçirmeselerdi, bu da başka bir mevzu. Ama hep 'hayır' ile geçirenlere bazen de hayret ediyorum, bereket versin nikah masasında 'evet' demeyi başarmışlar. Bir orada bilmişler, bulmuşlar 'evet' demeyi. Yani onun için de tebrik etmek lazım" diye konuştu.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Menderes Türel Çamyuva Antalya Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title