Haberler

Annesine tacizde bulunduğunu öne sürüp sokak ortasında dakikalarca tekmeledi

Güncelleme:

Ankara'nın Mamak ilçesinde Yusuf Ş., annesine sözlü tacizde bulunduğunu iddia ettiği Ramazan D.'yi sokak ortasında dakikalarca başını tekmeleyerek, ağır yaraladı. Olay, bir vatandaş tarafından cep telefonu kamerasıyla görüntülendi.

Şahintepe Mahallesi 657'nci Sokak'ta geçen hafta cumartesi günü, annesi ile yürüyen Yusuf Ş., aynı sokakta geri dönüşüm işçisi olan Ramazan D.'ye saldırdı. Yusuf Ş., yüzüstü yere düşen Ramazan D.'nin başını dakikalarca tekmeledi.

"KİMSE KARIŞMASIN NAMUS MESELESİ"

Bir vatandaşın cep telefonu kamerasıyla kayda aldığı olayda, Yusuf Ş. çevresindekilere "Kimse karışmasın, namus meselesi" diye bağırdı. Yusuf Ş., annesinin araya girmesiyle olay yerinden ayrıldı. Çevredekilerin ihbarıyla bölgeye sağlık ve polis ekibi sevk edildi. Ramazan D., ilk müdahalenin ardından ambulansla Ankara Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Tedaviye alınan Ramazan D.'nin sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu belirtildi.

"ANNEME TACİZDE BULUNDUĞU İÇİN YAPTIM"

Polis, olayın ardından Yusuf Ş.'yi evinde yakalayarak gözaltına aldı. Yusuf Ş., emniyetteki ifadesinde annesinin yolda yürürken adamı göstererek, "Bu adam bana 3 kere sözlü tacizde bulundu" dediğini bunun üzerine saldırdığını söyledi.

"5 DAKİKA BOYUNCA AYAĞIYLA KAFASINA VURDU"

Olaya şahit olan Gönül Karadeneri, gürültü üstüne cama çıktığını belirterek, "Bir oğlan yukarından koşarak geldi. Adam yerdeydi. Kafasına birçok kez tekme attı. Kanlar içinde bıraktı. Sonra yukarıya doğru gitti. Annesi vardı yukarıda, gelmedi hiç. Ambulans geldi daha sonra adamı götürdü. Polisler de geldi. 5 dakika boyunca kafasına vurdu. Sırf kafasına vurdu ayağıyla" dedi. Yusuf Ş.'nin emniyetteki işlemlerinin sürdüğü bildirildi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / 3. Sayfa

Şahintepe Mahallesi Ankara 3. Sayfa Güncel Haberler

500

Yorumlar (8)

GÖBEĞİNİ KAŞIYAN ADAM :

Memlekette savcı polis yokmuş gibi herkes kendi adaletini kafasına göre sağlamaya başladı. Teksas kıskanıyor bizi.

208
206
yanıtYanıtla
Nurullah Ak:

Laik kanunlar tacizciyi tecavüzcüyü serbest bırakıyor bu yüzden herkes kendi adaletini sağlıyor

yanıt0
yanıt0
Gökhan Kağnıcı:

Birine Karşı öfkeniz var ise at iftirayı Sonra öldüresiye Döv Lafın Atıldığını Kim biliyor kimse Gerçekten artık Her yerde çok dikkatli olmak lazım

215
25
yanıtYanıtla
KöKSAL BULUT:

peki nerden bilelim atmadığını adam durduk yere neden hiç tanmadığı birini dövsün ama döven tabiki yalnış yaptı.şahit önemli

140
36
yanıtYanıtla
Lanİsmail:

Hangi evlat annesini taciz eden adamı saldırmaz ki.Vallahi benim annemi bacımı eşimi kızımı taciz etmeye kalksa parçalarım onu.

4
1
yanıtYanıtla
Tolga Babacan:

Bir Delikanliin yasli bir adami öldüreyesine dövmek, hellede yerde yatani hic yakismaz ve Etnik degildir.

1
0
yanıtYanıtla
uCube :

Burada yapılan olay doğru değil kusura bakmayın. Oldu herkes o zaman ölesiye dövsün sorunu olanı sonra da anneme, bacıma sözlü taciz yaptı. Namus meselesi de olsa, tutup götüreceksin arkadaşım karakola. Kendi hiçbir kıza bakmamış ve laf atmamış gibi adamı vuruyor yazık yazık. ;))

0
0
yanıtYanıtla
Serdar Geçim:

Müslime kadın. Şalvar, hırka ve baş örtüsü. Üst başıyla kadın iffetli olduğunu ifade etmiş. Sözlü tacize uğramamak için daha ne yapsın? Adam ne bekledi?

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title