Haberler

Ankara'da Akaryakıt İstasyonunda Gaz Sızıntısı Panik Yarattı

Güncelleme:

Ankara'da bir akaryakıt istasyonunda tankerdeki gaz sızıntısı, panik yarattı. Ekiplerin zamanında yapılan müdahalesi ile yangın veya patlamanın önüne geçildi.

ANKARA'da bir akaryakıt istasyonunda tankerdeki gaz sızıntısı, panik yarattı. Ekiplerin zamanında yapılan müdahalesi ile yangın veya patlamanın önüne geçildi.

Etimesgut ilçesi Ayaş Ankara Yolu Bulvarı'ndaki akaryakıt istasyonuna, saat 13.00 sıralarında sıvılaştırılmış petrol gazı (LPG) getiren tankerde, gaz sızıntısı fark edildi. Akaryakıt istasyonu çalışanları, polis ve itfaiyeye haber verdi. İhbar üzerine olay yerine gelen itfaiye ekipleri, tankeri güvenlik tedbiri alarak boş bir araziye götürdü. Tanker ve istasyona köpükle müdahale edilirken, çevrede geniş güvenlik önlemi alındı. Sızıntının LPG boşaltımı öncesinde fark edilerek müdahale edilmesi ile facianın eşiğinden dönüldü.

'YANGIN İHTİMALİ VARDI'

İstasyon yetkilisi Fettah Doğan (52), "Tanker, istasyona gaz getirmişti. Gazı boşaltmaya başlamadan önce bir gaz kaçağı oluştu. Etrafa yayılınca hemen polis ve itfaiyeyi aradık, anında geldiler. Sıkıntı tankerdeydi. Tankeri güvenli bir şekilde, yanımızdaki boş araziye aldılar. Bütün istasyonların gaz tankları çok güvenli. Kesinlikle hiçbir istasyonun gaz tankı böyle gaz kaçağı ile patlamaz. Fakat tankerden boşalan gaz etrafa yayıldığı için çevreden geçen vatandaşlar sigara ile yaklaşsaydı, bir yangın olma ihtimali vardı. Hızlı bir şekilde müdahale edildiğinden ve tankerin güvenli bir şekilde boş araziye alınmasıyla güvenli bir şekilde atlatmış olduk" dedi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Ankara İtfaiye Güvenlik Yaşam Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Emlak Konut THY kura sonuçları açıklandı mı, ne zaman belli olacak? 2024 THY Emlak Konut kura çekilişi sorgulama! 1 Mayıs Çarşamba EFT-HAVALE işlemi yapılır mı? 1 Mayıs'ta FAST ile para gönderilir mi? 1 MAYIS İSTANBUL VAPUR SEFERLERİ | 1 Mayıs vapur seferleri iptal mi, vapurlar çalışıyor mu? Hangi vapur hatları iptal edildi? Bahar 11. bölüm izle! Bahar dizisi yeni bölüm tek parça izle! Bahar dizisi son bölüm neler oldu? 1 MAYIS TOPLU TAŞIMA ÜCRETSİZ Mİ? 1 Mayıs'ta otobüsler, Marmaray, vapurlar, tramvay bedava mı? 1 MAYIS BANKALAR TATİL Mİ? 1 Mayıs Çarşamba bankalar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs İşçi Bayramı'nda bankalar çalışıyor mu? 1 Mayıs AVM'ler ve marketler açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs'ta AVM'ler ve marketlerin çalışma saatleri 2024! Resmi Gazete bugün (1 Mayıs) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! 1 MAYIS İŞÇİ BAYRAMI MESAJLARI 2024! 1 Mayıs sözleri neler? 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü sözleri! Anlamlı, kısa ve yeni 1 Mayıs mesajları... Steam çöktü mü? 1 Mayıs Çarşamba Steam sorun mu var? 1 Mayıs'ta ne oldu? 1 Mayıs nasıl ortaya çıktı? 1 Mayıs belediye tatil mi? Belediyelerde 1 Mayıs tatil mi? 1 Mayıs maaş yatar mı, 1 Mayıs'ta maaş hesaba geçer mi? 1 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 1 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title