Haberler

Amatör Ligde Çıkan Kavgada Kağızmansporlu Futbolcular Yaralandı

Kars'ın Selim İlçesi'nde 1'inci amatör ligde oynanan Selim Gençlikspor ile Kağızmanspor maçında çıkan kavgaya seyircilerin de karışmasıyla, konuk takımın futbolcuları yaralandı.

Kars'ın Selim İlçesi'nde 1'inci amatör ligde oynanan Selim Gençlikspor ile Kağızmanspor maçında çıkan kavgaya seyircilerin de karışmasıyla, konuk takımın futbolcuları yaralandı. Polis kavgayı güçlükle ayırdı.

Selim İlçe Stadında bugün saat 12.00'de başlayan Selim Gençlikspor ile Kağızmanspor karşılaşmasında ilk yarının uzatma dakikalarında Kağızmanspor attığı golle 2-2 eşitlik sağladı. Golün ardından gerilen ortam da orta hakem her iki takımdan birer futbolcuya kırmızı kart gösterdi.. Bu sırada çıkan tartışmada her iki takımın fulbolcuları birbirlerine tekme tokat vurmaya başladı. Tribündeki taraftarların da katılmasıyla büyüyen kavgada Kağızmansporlu 11 futbolcu yaralandı. Stadyumda görevli polislere takviye ekiplerin de gelmesi ile kavga güçlükle önlendi.

Vücutlarının çeşitli yerlerinden yaralanan ve güvenlik nedeniyle tedavileri için Kars Devlet Hastanesi'ne getirilen futbolculardan Mehmet Aydın, Zülfikar Aydın, Tayfun Kuyumcu, Yunus Arslan, Erol Arslan, Soner Demir, Murat Savaş, Tarkan Pakır, Adem Yılmaz, Gökay Karaağaç ve Miktat Köse sağlık kontrolünden geçirildi.

Kağızmanspor Kulübün ikinci Başkanı Ayhan Demirden, "İlk yarının uzatma dakikalarında 2-2 beraberliği yakaladık. Bu sırada ortam gerildi. Golden sonra futbolcular arasında kavga çıktı. Kavganın başlamasının ardından seyirci de sahaya indi. Sporun birleştirici özelliği olduğunu unutmamak gerek. Bu hareketler bizlere yakışmıyor" dedi. - Kars

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Aydın Kars Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title