Haberler

ALBEM, Öğrencileri Hayallerine Kavuşturuyor

Güncelleme:

Aliağa Belediyesi'nin geçtiğimiz yıl "eğitimde fırsat eşitliği" sloganıyla hizmete açtığı "Aliağa Belediyesi Gençlik ve Eğitim Merkezi, öğrencileri hayallerindeki okullara hazırlıyor.

Ücretsiz Etüt eğitimleriyle, Dershaneye gitme olanağı bulunmayan öğrencilere eğitimde fırsat eşitliği sağlayan ALBEM'i ziyaret eden Aliağa Belediye Başkanı Ömer Turgut Oğuz, "Kaliteli bir eğitim almak herkesin anayasal hakkı. Belediyemiz ve Halk Eğitimi Merkezi işbirliğinde Aliağa'ya iyi bir eğitim kurumu kazandırdığımız için çok mutluyum" dedi.

ÖĞRENCİLERİ HAYALLERİNE KAVUŞTURUYOR

Aliağa Belediyesi, 2012-2013 eğitim dönemi başında Aliağa Tüpraş Halk Eğitimi Merkezi ile işbirliği yaparak ALBEM'i kurdu. Proje kapsamında Eğitim için bina ve tefrişatı Belediye yaparken, Öğretmenleri Halk Eğitimi Merkezi sağladı. Dershaneye gitme olanağı bulunmayan öğrencilere "eğitimde fırsat eşitliği" ilkesiyle ücretsiz eğitim sunan kurum kısa sürede büyük ilgi gördü. Aliağa'da ve Helvacı'daki eğitim merkezlerinde öğrencileri ücretsiz olarak lise ve üniversite sınavlarına hazırlayan ALBEM, kurulduğu ilk yıl büyük bir başarıya imza atarak öğrencilerini hayal ettikleri üniversiteye ve liselere yerleştirdi.

BAŞKAN OĞUZ ÖĞRENCİLERE KIRTASİYE SETİ VE ÇANTA DAĞITTI

Aliağa Belediye Başkanı Ömer Turgut Oğuz, ALBEM'i ziyaret ederek öğrencilerle buluştu. Öğrencilerin sıcak ilgisiyle karşılaşan Başkan Oğuz, kırtasiye seti ve çanta dağıttı. Öğrencilerin meraklı sorularına tek tek yanıt veren Başkan Oğuz'un, gördüğü sıcak ilgi nedeniyle çok mutlu olduğu görüldü. Öğrencilere derslerine iyi çalışmaları gerektiğini söyleyen Başkan Oğuz, "Sizlerle hepimiz gurur duyuyoruz. Bu eğitim kurumu sizler için var. Derslerinize iyi çalışıp geleceğinize iyi okullara giderek yön verin. Size güveniyorum" dedi.

Öğrencilere tek tek kırtasiye seti ve çanta dağıtan başkan Oğuz, "Bunlar size küçük hediyelerimiz. Başarılarınıza başarı katmasını diliyorum" dedi.

EĞİTİME DESTEKLERİMİZ SÜRECEK

Eğitime büyük önem verdiğini söyleyen Başkan Oğuz, "Görev süremiz boyunca ALBEM'i ve Çocuk evlerimizi kurduk. Olanaklarımız ölçüsünde boya badanadan her ihtiyacına kadar okullarımıza destek olduk. Burada çok sayıda çocuğumuz ve gencimizin iyi bir lise ve üniversitede okuma hayaline aracılık etmenin mutluluğunu yaşıyorum. Eğitime desteğimiz artarak sürecek" dedi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Halk Eğitimi Merkezi Aliağa Belediyesi Ömer Turgut Oğuz Güncel Haberler

Refah'ta Hamas'tan İsrail ordusuna pusu: 8 ölü

Refah'ta Hamas'tan İsrail ordusuna pusu: 8 ölü

Diyanet'i karıştıran iddia! Gözaltına alınan Türk hacı, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a seslendi: Bizi çöp gibi götürdüler

Diyanet'i karıştıran iddia! Gözaltına alınan Türk hacı, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a seslendi: Bizi çöp gibi götürdüler

Ersan Şen: Şartlarda anlaşırsak Eylem Tok'un oğlunun davasını alırım

Ersan Şen: Şartlarda anlaşırsak Eylem Tok'un oğlunun davasını alırım

Bakmadan Geçme

Kurban eti buzdolabında saklanır mı? Kurban eti hemen buzdolabına konur mu, ne kadar bekletilir? A101 bayramda kapalı mı? 16 Haziran Pazar Kurban Bayramı 1. GÜNÜ A101 açık mı kapalı mı? ŞOK bayramda kapalı mı? 16 Haziran Pazar Kurban Bayramı 1. GÜNÜ ŞOK açık mı kapalı mı? BİM bayramda kapalı mı? 16 Haziran Pazar Kurban Bayramı 1. GÜNÜ BİM açık mı kapalı mı? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 16 Haziran AFAD ve Kandilli deprem listesi! 16 Haziran Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 16 Haziran 2024 Pazar Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 16 Haziran Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? İtalya-Arnavutluk maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) İtalya-Arnavutluk maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Bayram namazı nasıl kılınır? Bayram namazı kaç rekat? Yalova Kurban Bayramı namazı saat kaçta kılınıyor 2024? Yalova Kurban Bayramı DİYANET namaz vakti! Uşak Kurban Bayramı namazı saat kaçta kılınıyor 2024? Uşak Kurban Bayramı DİYANET namaz vakti! Tunceli Kurban Bayramı namazı saat kaçta kılınıyor 2024? Tunceli Kurban Bayramı DİYANET namaz vakti! Tokat Kurban Bayramı namazı saat kaçta kılınıyor 2024? Tokat Kurban Bayramı DİYANET namaz vakti! Tekirdağ Kurban Bayramı namazı saat kaçta kılınıyor 2024? Tekirdağ Kurban Bayramı DİYANET namaz vakti! Yozgat Kurban Bayramı namazı saat kaçta kılınıyor 2024? Yozgat Kurban Bayramı DİYANET namaz vakti!
Adıyaman'da skandallar zinciri! Doktorla hastanenin kavgası, Hamza bebeğin hayatına mal oldu

Adıyaman'da skandallar zinciri! Doktorla hastanenin kavgası, Hamza bebeğin hayatına mal oldu

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title