Haberler

Akşehir'de Uyuşturucu Operasyonu: 5 Gözaltı

Güncelleme:

Konya'nın Akşehir ilçesinde polis ekipleri tarafından gerçekleştirilen 3 ayrı uyuşturucu operasyonunda 5 kişi gözaltına alındı. Operasyonlarda toplamda 135 adet uyuşturucu hap, 1 gram sentetik kannabinoid ve 1 adet ruhsatsız av tüfeği ele geçirildi.

Konya'nın Akşehir ilçesinde polis ekiplerinin gerçekleştirdiği 3 ayrı uyuşturucu operasyonunda 5 kişi gözaltına alındı.

Akşehir İlçe Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Büro Amirliği ekipleri, gençleri zehirlemek için sokak satıcılığı yapan uyuşturucu tacirleriyle mücadelesini sürdürüyor. Bu çerçevede yapılan çalışmalarda, narkotik ekipleri Yeni Mahalle de şüphe üzerine durdurduğu G.Y.P. ve O.G.'nin üzerinde arama yaptı. Yapılan aramada şahısların üzerlerinden 1 gram sentetik kannabinoid ele geçirildi. Gözaltına alınan 2 şüpheli hakkında "Uyuşturucu Madde Bulundurmak ve Kullanmak" suçundan işlem yapıldı.

Diğer bir çalışmada narkotik ekipleri; A.Y. isimli şüphelinin evinde yaptığı aramada, 110 adet uyuşturucu hap ele geçirdi. Gözaltına alınan şüpheli A.Y. hakkında "Uyuşturucu Madde Bulundurmak ve Kullanmak suçundan işlem yapıldı.

Son çalışma ise, Konya plakalı bir araçta uyuşturucu madde olduğu yönünde yapılan ihbar üzerine aracı takibe alan narkotik ekibi, aracı Gazi Caddesi üzerinde durdurdu. Araçta bulunan O.E. ve E.U. gözaltına alınırken araçta ve şüphelinin üzerinde detaylı arama yapmak için araç ve şüpheliler İlçe Emniyet Müdürlüğüne götürüldü. Akşehir Cumhuriyet Başsavcılığından alınan arama kararı ile araçta ve şüphelilerin üzerinde arama yapan narkotik ekibi; 24 adet uyuşturucu hap, bir miktar (3 içimlik) LSD (kağıda emdirilmiş sentetik kannabinoid) ile 1 adet ruhsatsız av tüfeği ele geçirdi. Ele geçirilen uyuşturucuya ve tüfeğe el koyan polis ekipler, şüpheliler O.E. ile E.U. hakkında "Uyuşturucu Madde Bulundurmak ve Kullanmak" ile "6136 Sayılı Kanuna Muhalefet" suçlarından işlem yaptı. - KONYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Akşehir Konya Operasyon Güncel Haberler

Cumhur İttifakı'nda çatlak mı var? Devlet Bahçeli'den bayram sabahı çok net mesaj

Cumhur İttifakı'nda çatlak mı var? Devlet Bahçeli'den bayram sabahı çok net mesaj

Gaziantep'te katliam! 5 kişiyi öldürüp aynı silahla intihar etti

Gaziantep'te katliam! 5 kişiyi öldürüp aynı silahla intihar etti

Diyanet'i karıştıran iddia! Gözaltına alınan Türk hacı, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a seslendi: Bizi çöp gibi götürdüler

Diyanet'i karıştıran iddia! Gözaltına alınan Türk hacı, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a seslendi: Bizi çöp gibi götürdüler

Bakmadan Geçme

Kurban eti hemen yenir mi, kaç saat dinlenmeli? Diyanete göre kurban eti ne kadar sürede tüketilmeli? YUMUŞAK KURBAN ETİ KAVURMASI TARİFİ | Lezzetli kavurma nasıl yapılır? Kurban eti mangalda nasıl yumuşak olur? BUGÜN HANGİ MAÇLAR VAR? 16 Haziran günü maç var mı, hangi kanaldan yayınlanıyor, şifresiz mi? Kurban kesilirken okunacak dua nedir? Kurban kesilirken niyet nasıl edilir, hangi salavat getirilir? Kurban eti hemen yenir mi, kaç saat dinlenmeli? Diyanete göre kurban eti ne kadar sürede tüketilmeli? Kurban kesmeden önce ne söylenir, nasıl tekbir getirilir? Kurbanlık keserken nelere dikkat edilmelidir? KURBAN BAYRAMI NAMAZI KILINIŞI | Kurban Bayramı namazı kaç rekat, nasıl kılınır? Bayram namazına nasıl niyet edilir, kaç tekbir alınır? Kurban kesilirken okunacak dua nedir? Kurban kesilirken niyet nasıl edilir, hangi salavat getirilir? Kurban Bayramı özel sektöre 9 gün tatil mi? Kurban Bayramı tatili toplam kaç gün, 9 gün tatil kimleri kapsıyor? Kurban kesmeden önce ne söylenir, nasıl tekbir getirilir? Kurbanlık keserken nelere dikkat edilmelidir? En yeni ve duygusal Babalar Günü mesajları 2024! Anlamlı ve kısa Babalar Günü sözleri neler? Kurban Bayramı özel sektöre 9 gün tatil mi? Kurban Bayramı tatili toplam kaç gün, 9 gün tatil kimleri kapsıyor? Kurban Bayramı ve Babalar Günü mesajları 2024! En yeni, anlamlı ve ayetli Kurban Bayramı sözleri neler? Kısa ve duygusal Babalar Günü sözleri! Kurban eti buzdolabında saklanır mı? Kurban eti hemen buzdolabına konur mu, ne kadar bekletilir? A101 bayramda kapalı mı? 16 Haziran Pazar Kurban Bayramı 1. GÜNÜ A101 açık mı kapalı mı?
Refah'ta Hamas'tan İsrail ordusuna pusu: 8 ölü

Refah'ta Hamas'tan İsrail ordusuna pusu: 8 ölü

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title