Haberler

Akkal Başkan Ergün'e Teşekkür Etti

Güncelleme:

Cengiz Ergün, MHP eski Merkez İlçe Başkanı Tamer Akkal ve yönetim kurulu üyelerini makamında ağırladı.

Görevi boyunca kendileri ile güzel bir çalışma ortamı içerisinde bulunduklarını söyleyen Başkan Ergün, MHP İl Başkanlığı sürecinde Akkal'a başarılar diledi.

Önceki hafta gerçekleştirilen olağan kurulda görevi Engin Kabadağ'a devreden Milliyetçi Hareket Partisi eski Merkez İlçe Başkanı Tamer Akkal, yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Belediye Başkanı Cengiz Ergün'ü makamında ziyaret etti. Kendilerine verdiği her türlü destek için Başkan Ergün'e teşekkür etmek istediklerini dile getiren Akkal, görevini devrederken gözünün arkada kalmadığını söyledi. Akkal şöyle konuştu, "Geçtiğimiz günlerde gerçekleştirdiğimiz kongrede de söyledim; gözüm arkada değildir.

Ben her iki adayın ekibini güçlü gördüm. Nasip Engin Kabadağ'ın Merkez İlçe Başkanı olmasındaymış. Ben arkadaşımızın bu görevi layıkıyla yapacağına inanıyorum. Biz de sizlere Allahaısmarladık demeye geldik. Biz her zaman Milliyetçi Hareket Partisi'ne hizmet edeceğiz. Önümüzdeki ay MHP İl Başkanlığımız'ın kongresi yapılacak. Eğer kazanırsak o zaman partimizin il başkanı olarak hizmete devam edeceğiz." Başkan Ergün'ün 2,5 yıllık Merkez İlçe Başkanlığı boyunca kendilerine çok büyük destek olduğunu söyleyen Akkal, "Gerek maddi gerek manevi anlamda bizleri yalnız bırakmadınız. Bir dediğimizi iki etmediniz. Sizlere çok teşekkür ediyoruz. Sağ bolun, var olun." dedi.

Başkan Ergün Akkal'a Başarılar Diledi

Belediye Başkanı Cengiz Ergün de ziyaretlerinden dolayı Milliyetçi Hareket Partililer'e teşekkür ederek, "2,5 yılda her ortamda her konumda her fırsatta sizlerle birlikte olmaya çalıştık. İmkanlar dahilinde sizlere destek vermeye çalıştık. Güzel bir çalışma içerisinde olduk. Ben Milliyetçi Hareket Partisi'ne vermiş olduğunuz tüm hizmetler için şahsım ve yönetimim adına teşekkür etmeyi borç biliyorum. İnşallah bundan sonraki süreç sizin ve partinin geleceği açısından çok daha müreffeh olur. Partinin Türkiye şartlarında hedeflediği noktaya gelmesi, herkesin üzerine düşen görevi yapması gerektiğine inananlardanım" diye konuştu

Kaynak: Bültenler / Güncel

Milliyetçi Hareket Partisi Cengiz Ergün Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title