Haberler

AK Parti Milletvekili Seçilen Uslu, Bağcı ve Kurt Mazbatalarını Aldı

Güncelleme:

25. Dönem Milletvekili Genel Seçiminde Çorum'da AK Parti'den milletvekili seçilen Salim Uslu, Cahit Bağcı ve Lütfiye İlksen Ceritoğlu Kurt'a mazbataları verildi.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ: - Milletvekillerinin İl Seçim Kurulu Başkanı Hakim Arzu Karakülah'tan mazbataları alması - Salim Uslu'nun konuşması Milletvekili genel seçiminin ardından- Çorum'da 25. Dönem Milletvekili Genel Seçimi'nde AK Parti'den vekil seçilen Salim Uslu, Cahit Bağcı ve Lütfiye İlksen Ceritoğlu Kurt, mazbatalarını aldı 25. Dönem Milletvekili Genel Seçimi'nde Çorum'da AK Parti'den milletvekili seçilen Salim Uslu, Cahit Bağcı ve Lütfiye İlksen Ceritoğlu Kurt'a mazbataları verildi.Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Yabacıoğlu, İl Genel Meclisi Başkanı Halil İbrahim Kaya, AK Parti İl Başkanı Rumi Bekiroğlu, Merkez İlçe Başkanı Yaşar Anaç ve partililerle Çorum Adliyesindeki İl Seçim Kurulu'na gelen Uslu, Bağcı ve Kurt, İl Seçim Kurulu Başkanı Hakim Arzu Karakülah'tan mazbatalarını aldı.Uslu, basın mensuplarına yaptığı açıklamada, seçim meydanlarında söylenen sözleri ve yazılanları unuttuklarını, yapıcı eleştirilere her zaman açık olmaya devam edeceklerini söyledi.Seçim sonuçlarına saygılı olduklarını, milletin AK Parti'yi birinci parti yaparak, teveccühünü gösterdiğini ifade eden Uslu, "Millet herkese bir ödev verdi, biz ödevimizin de sorumluluğumuzun da farkındayız. Milletimiz yeni bir hükümete kavuşmuş olacak. Herkesin devlet adamlığı sorumluğu içinde hareket etmesi gerekir ve söylenen sözlerin toplum önündeki karşılığını iyi hesap etmelidir. Toplum uzlaşı ve diyalog kültürü mesajını verdi" diye konuştu. Cahit Bağcı da üçüncü kez milletvekili seçildiğini hatırlatarak, "Aldığım bu mazbata yani milletin vekaleti asil, onurlu ve şerefli bir görevdir. Bize vekaletini veren tüm Çorum'a yürekten teşekkür ederim. 25. Dönemde Çorum'un Ankara'da ve TBMM'de gür ve güçlü sesi olacağız" dedi.Milletvekili Kurt ise Çorumlu kadınların meclisteki sesi olacağını, birlik ve beraberlik içerisinde güzel çalışmalara imza atacaklarına inandığını kaydetti.

Kaynak: AA / Güncel

Cahit Bağcı Salim Uslu Ak Parti Çorum Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title