Haberler

AK Parti Karabük Milletvekili Kahveci Açıklaması

"Karabük, kamu yatırımları sonucu tam bir şantiyeye döndü"

AK Parti Karabük Milletvekili Osman Kahveci, Karabük'ün kamu yatırımları sonucu tam bir şantiyeye döndüğünü söyledi.

Kahveci, bir restoran da düzenlediği basın toplantısında, ağustos ayı içerisinde Türkiye'de önemli politik ve toplumsal değişimler yaşandığını belirtti.

Halkın ilk defa kendi iradesini ortaya koyarak cumhurbaşkanını seçtiğini ifade eden Kahveci, "Cumhurbaşkanı olarak halk partimizin kurucu genel başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı seçti. Daha sonra hükümet değişikliği oldu. Partimizin Genel Başkanı seçilen Ahmet  Davutoğlu, güven oyu alarak hükümeti kurdu. Ağustos ayında bunlar gibi bir çok politik ve sosyal gelişme yaşandı" diye konuştu.

Kamu yatırımları

Karabük'te devam eden devlet yatırımlarının olduğunu dile getiren Kahveci, şöyle devam etti:

"Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesi, Emniyet Müdürlüğü ve Kültür Merkezi binaları gibi bir çok kamu yatırımı bitti. İlçelerde de biten ve devam eden kamu yatırımlarımız var. Karabük son yıllarda ülkemizde en fazla kamu yatırımı alan illerin başında geliyor. Karabük, kamu yatırımları sonucu tam bir şantiyeye döndü. Karabük 20 yıl önce il oldu. Bizim dönemimizde bir çok kamu görevi gören kuruluşlar yeni binalarına kavuştu. Yeni yatırım döneminde bir çok kamu kuruluşunun binası için yatırımlarımız olacak. Ülkemizin 2023 hedefi doğrultusunda Karabük'ü hazırlayacağız. Karabük'ün sanayisini geliştirme yolunda çalışmalarımız var."

Sağlık ve eğitim alanındaki çalışmalar

Kentte sağlık ve eğitim yatırımlarının önemli noktada olduğunu anlatan Kahveci, "Beşbinevler Mahallesi'nde bulunan hastane üniversiteye devredildi. Orası bir sağlık kompleksi olacak. Bayır Mahalle'de bulunan devlet hastanesi yerine de ağız ve diş salığı merkezi yapılacak. İlçelerde de sağlık yatırımları devam ediyor. 17 Eylül Çarşamba günü Sağlık Bakanı ilimizi ziyaret edecek. Sağlık yatırımlarını yerinde inceleyecek. Karabük Üniversitesi'ne kurulduğu günden bugüne çok destek verdik. Bugün üniversitenin öğrenci sayısı 41 bine ulaştı. İlçelere de yüksekokul açtık. Üniversitemiz bünyesinde bir hava alanı açma çabamız var. Bu konuda çalışmalarımız devam ediyor" sözlerine yer verdi.

Bir gazetecinin, İl Milli Eğitim Müdürü Seyfullah Kaplan'ın Atatürk ile ilgili olarak sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımları sorması üzerine Kahveci, şöyle yanıt verdi:

"Bu konuyu basın üzerinden takip ettik. Konuyu Milli Eğitim Bakanı'na aktardık. Bize konu hakkında bilgi sahibi olduğunu ve gerekli inceleme için müfettiş gönderdiğini söyledi. Biz de bu soruşturmanın sonucunu bekliyoruz. Soruşturma sonrası gerekli değerlendirme yapılacak."

Basın toplantısında, AK Parti Karabük İl Başkanı Timurçin Saylar ve yönetim kurulu üyeleri de hazır bulundu. - Karabük

Kaynak: Anadolu Ajansı- AkHaber.com / Güncel

Ak Parti Türkiye Karabük Politika Güncel Haberler

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan İmamoğlu'na 'Roma turu' tepkisi

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan İmamoğlu'na "Roma turu" tepkisi

İsrail, Refah'ta yine masum sivilleri vurdu: 21 kişi öldü, onlarca yaralı var

İsrail, Refah'ta yine masum sivilleri vurdu: 21 kişi öldü, onlarca yaralı var

'7 çocuğum aç' deyip kendine zarar veren vatandaşın üzerine kayıtlı 6 araç çıktı

"7 çocuğum aç" deyip kendine zarar veren vatandaşın üzerine kayıtlı 6 araç çıktı

Bakmadan Geçme

Sandık Kokusu Metin Akdülger neden ayrıldı? #128250 İstanbul'un Fethi otobüsler ücretsiz mi 2024? #129300 29 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 29 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! Survivor Yunus Emre elendi mi? #129300 29 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 29 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 29 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 29 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 29 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 29 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! #128220 29 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 29 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! 29 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 29 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 29 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? #128680 AUZEF Çoçuk Gelişimi Bölümü kapatıldı mı, kapanacak mı? #129300
Başımıza taş yağacak! Tavuğa tecavüz etti, o anları başka bir vatandaş kayda aldı

Başımıza taş yağacak! Tavuğa tecavüz etti, o anları başka bir vatandaş kayda aldı

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title