Haberler

AK Parti Karabük Belediye Başkan Adayı Özkan Çetinkaya Kentsel Dönüşüm Projesini Anlattı

Güncelleme:

AK Parti Karabük Belediye Başkan adayı Özkan Çetinkaya, kentsel dönüşüm projesiyle ilgili bilgi verdi. Çetinkaya, şehirdeki sorunları çözeceklerini ve halkın hizmetine sunacaklarını belirtti. Kentsel dönüşüm çalışmaları kapsamında 2 bin 100 konut yapılacağını ve belediye bünyesinde 550 konutun kiraya verileceğini söyledi.

AK Parti Karabük Belediye Başkan adayı Özkan Çetinkaya, kentsel dönüşüm projesiyle ilgili bilgi verdi.

Çetinkaya, yaptığı açıklamada, 1 Nisan sabahından başlamak üzere 2029'a kadar vadettikleri tüm projeleri, halkın hizmetine sunacaklarını belirtti.

Şehirde kangren haline gelen her sorunu çözeceklerini vurgulayan Çetinkaya, şunları kaydetti:

"Daha müreffeh ve çağdaş bir Karabük için kolları sıvayacağız. Şimdiden bunun heyecanını yaşıyoruz. Bunun karşılığını sahada görüyoruz. Sokaklarda, caddelerde görüyoruz. İnşallah 27 günde başarılı bir şekilde geçirip, hayırlı bir neticeye varmak istiyoruz. Şehrimize hizmet için buradayız. Ortaya çıkacak güzel projeler, güzel bir Karabük'ü düşündükçe biz enerjik oluyoruz ve daha da motive oluyoruz. Sahada hemşerilerimizin teveccühünü ve desteğini gördükçe, daha da motive oluyoruz."

Çetinkaya, kentsel dönüşüm çalışmaları kapsamında 2 bin 100 konut yapılacağına işaret ederek, "Belediye bünyesinde de 550 konut yaparak kiraya vereceğiz. Şehrimizde konut stoku düşük. Bir çok mahallemize baktığımızda konutlar yıpranmış. Depreme dayanıksız, modern, çağdaş gereksinimleri hayata koyamayan konutlar var. Biz göreve geldiğimizde, ilk olarak bunları revize edeceğiz." ifadelerini kullandı.

Vatandaşlardan gelen taleplerin hepsini değerlendirdiklerini bildiren Çetinkaya, bu taleplere önümüzdeki 5 yıllık süreçte çare olacaklarını belirtti.

Çetinkaya, hiç bir şekilde kısır siyasi söylemlere katılmayacaklarını, tek gündemlerinin Karabük'e hizmet etmek olduğunu kaydetti.

Kaynak: AA / Güncel

Özkan Çetinkaya AK Parti Karabük Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title