Haberler

AK Parti İstanbul Teşkilatında Bayramlaşma ve Aday Tanıtım Coşkusu...

Ak Parti İstanbul Milletvekili Adayları Tanıtım Toplantısı ve bayramlaşma programı Haliç Kongre Merkezi'nde düzenlendi.

Ak Parti İstanbul Milletvekili Adayları Tanıtım Toplantısı ve bayramlaşma programı Haliç Kongre Merkezi'nde düzenlendi. AK Parti İstanbul İl Başkanlığı tarafından düzenlenen programa AK Parti İstanbul Milletvekilleri, 26. dönem milletvekili adayları ile teşkilat mensupları katıldı.

Programda Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce, AK Parti Genel Başkan Yardımcıları Mustafa Şentop, Mustafa Ataş, Avrupa Birliği eski Bakanı ve İstanbul Milletvekili Volkan Bozkır, Gıda Tarım ve Hayvancılık eski Bakanı ve milletvekili Mehdi Eker, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, AK Parti İl Başkanı Selim Temurci olmak üzere milletvekili adayları hazır bulundu.

Programın açılış konuşmasını yapan AK Parti İl Başkanı Selim Temurci, teşkilat mensuplarından 1 Kasım'a kadar durmadan, yorulmadan ve seçim sonuçlarını görerek bir çalışma istedi.

TEMURCİ: "1 KASIM'DA YENİDEN İSTİKRAR, GÜVEN, YENİDEN 'YENİ TÜRKİYE' DİYECEĞİZ"

Temurci, toplantıda yaptığı konuşmasında 1 Kasım seçimlerine yönelik hazırlıklarla ilgili bilgi verdi. Temurci, "Yapacağımız çalışmalarla ilgili, seçim koordinasyon merkezleriyle ilgili çalışmaları bir noktaya getirdik. 3 seçim bölgesinde seçim koordinasyon merkezlerimiz hazır hale geldi. 39 ilçemizde çalışmalarımız bitmek üzere. İstanbul'un her yerinde Ak noktalarımızla olacağız. Hem teşkilatlarımız olarak hem adaylarımız olarak bize düşen görev 7 Haziran'da tek başına iktidar olamayan partimizi yeniden tek başına iktidar yapmaktır. AK Parti'nin kaderiyle bu ülkenin kaderinin bir olduğunu görüyoruz. Türkiye'nin Ak Parti iktidarına ihtiyacı vardır. İnşallah 1 Kasım'da Türkiye'de yeniden istikrar, yeniden güven, yeniden 'Yeni Türkiye' diyeceğiz" dedi.

YSK'NIN YASAKLADIĞI 'HAYDİ BİSMİLLAH' ŞARKISI COŞKUYLA SÖYLENDİ

Selim Temurci'nin konuşmasının ardından AK Parti'nin 'Haydi Bismillah' adlı seçim şarkısı okundu. CHP Milletvekili Mahmut Tanal'ın başvurusu üzerine Yüksek Seçim Kurulu (YSK) tarafından yasaklanan seçim şarkısı 'Haydi Bismillah', Alper Taş tarafından okundu. Taş, şarkıya başlamadan önce "Şimdi okuyacağımız eser 'Haydi Bismillah', CHP'li bir milletvekili tarafından yasaklandı. En güzel cevabı bugün buradan hep birlikte okuyarak verelim" dedikten sonra şarkıyı söyledi.

İDRİS GÜLLÜCE: "KANSIZ, SESSİZ, BEYAZ DEVRİMLE TÜRKİYE BUNLARI AŞTI"

Ardından Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce bir konuşma yaptı. AK Parti iktidarları öncesindeki yıllara değinen Güllüce, "O yıllarda yapılan bir ankette bu ülkede insanların yüzde 75'i mutsuzdu. İnancını yaşayamayan, kendini ifade edemeyen, etnisitesini söyleyemeyen insanların ülkesiydi. Yüzde 75'lik insan mutsuz ve başka bir ülkeye gidecek durumdaydı. Rabbimize hamdolsun, bugün AK Parti'nin son 12-13 yılda yaptığı değişikliklerle, kansız devrimle, sessiz devrimle, beyaz devrimle Türkiye bütün bunları aştı, başka bir Türkiye oldu" dedi.

YENİDEN MİLLİLİĞE VE YERLİLİĞE DÖNÜŞ OLACAKTIR"

1 Kasım seçimlerine 840 saatin kaldığını da belirten bakan Güllüce, "7 Haziran seçiminde çok keyif alamadınız. İnşallah bu 840 saat öyle bir çalışacağız ki bayramlarımızdan biri de 1 Kasım olacak. Allah o günü bize nasip etsin. Ak Parti 1 Kasım'da yeniden kazanacaktır. Yeniden milliliğe ve yerliliğe dönüş olacaktır. 1 Kasım şu demek; 'Türkiye budansın mı budanmasın mı? Kişi başı milli gelir 20-30 Bin Dolara çıksın mı, çıkmasın mı?' 1 Kasım bayramınız şimdiden kutlu olsun" diye konuştu.

TEŞKİLATTAN SORUMLU GENEL BAŞKAN YARDIMCISI ATAŞ, PARTİLİLERDEN KAPI KAPI DOLAŞMALARINI İSTEDİ

İdris Güllüce'nin konuşmasının ardından Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun bayram mesajı barkovizyondan partililere izletildi. Bunun ardından kürsüye gelen Ak Parti Teşkilattan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Ataş partililere hitaben bir konuşma yaptı. Sözlerinin başında İslam dünyasının Kurban Bayramı'nı kutlayan Ataş, İstanbul İl Teşkilatı'nın bugüne kadar tüm çalışmalarıyla Türkiye'ye her zaman ışık tuttuğunu ve lokomotif olduğunu söyledi. Ataş, 1 Kasım seçimleriyle ilgili olarak şöyle konuştu:

"1 Kasım seçimleri Türkiye'nin ölüm kalım noktasındaki en önemli eşiğidir. Dikkatinizi buraya çekmek istiyorum. Türkiye'nin var olma veya yok olma noktasındaki en önemli eşiktir. Türkiye'nin kaderiyle AK Parti'nin kaderi aynıdır. AK Parti'nin kaderi bu topluluğun üzerindedir. AK Parti'nin kaderini tayin edecek topluluk sizlersiniz. O halde önümüzdeki süreç içerisinde 7 gün 24 saat seferberlik ilan etmeye çağırıyorum. 30-35 günlük süre içerisinde eşimizden, çocuklarımızdan uzak kalsak vallahi ölmeyiz. Aç kalsak, vallahi ölmeyiz. İstanbulumuz 120 binden fazla teşkilat mensubumuz var. Her teşkilat mensubunu kapı kapı dolaşmaya davet ediyorum. 7 Haziran seçimlerinden önce kimin kalbini kırdıysak, kimin gönlünü incittiysek sizleri kırılan gönülleri tamir etmeye davet ediyorum. Eğer komşularınızı kırdıysanız yeniden bayram vesilesiyle kucaklaşmanızı istiyorum. Biz eğer inanırsak, samimi olursak, sorumluluk sahibi olursak, inanıyorum ki başaramayacağımız hiçbir iş yoktur."

ADAYLAR TANITILDI, PARTİLİLER BAYRAMLAŞTI

Program, sahneye çağrılan Grup Tillo'nun tarafından AK Parti'nin 'Ortağız bir namusa' adlı bir başka seçim şarkısını okunmasıyla devam etti. Şarkının ardından İstanbul'da 3 seçim bölgesinde AK Parti'nin milletvekili adayları tek tek tanıtıldı. Program, adaylar ve teşkilat mensuplarının bayramlaşmasıyla sona erdi. - İstanbul

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

İdris Güllüce İstanbul Ak Parti Türkiye Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title