Haberler

AirTies Geleceğin Teknolojisinde Oyunun Kurallarını Değiştiriyor

Güncelleme:

AirTies; sektör devlerini Londra'da bir araya getiren 10.TV Connect Fuarı'nda yeni nesil kablosuz teknoloji ürünlerini tanıttı.

Kablosuz yaşamın dünya oyuncusu AirTies; sektör devlerini Londra'da bir araya getiren 10.TV Connect Fuarı'nda yeni nesil kablosuz teknoloji ürünlerini tanıttı. AirTies, yeni ürünleri ile yüksek hızda, yüksek kaliteli videoyu evlerin her köşesine ulaştıracak. AirTies'ın 802.11ac teknolojisine sahip yeni ürün ailesi, erişim hızını 1,7Gbit'e çıkartarak hız deneyiminde devrim yaratacak.

AirTies, yeni tasarımı olan 9cmx10cm boyutlarındaki IP set üstü kutular ile teknoloji el çantasında taşınabilir hale geliyor. Yeni IP set üstü kutular kablosuz bağlantı özelliği sayesinde, ethernet kablosuna ihtiyaç duymadan TV yayınını IP üzerinden alabilecek.

AirTies, hızda ve boyutta devrim yaratan yeni ürünlerini 10. TV Connect Fuarı'nda tanıttı. Yeni nesil teknolojiye sahip yeni ürünler ile artık evlerin her köşesinde yüksek hızda, yüksek kaliteli video keyfi yaşanabilecek.

Dünyanın en hızlı kablosuz video erişim teknolojisi 802.11 ac'ye sahip yeni ürün ailesi Air 4820 ve Air 4920, rekabetin gün geçtikçe arttığı kullanıcı deneyimlerinde operatörlerin karşı karşıya olduğu en kritik iki soruna aynı anda çözüm sunuyor. Bu iki ürün ile Pay TV hizmeti kurmanın yüksek maliyeti ortadan kalkacak, ayrıca tüketicilerin farklı odalardaki veya farklı katlardaki cihazları birbirine bağladıkları zaman internet hızları azalmayacak.

Dünyanın en hızlı kablosuz video aktarıcısı olan Air4820, video transfer hızını 600 Mbps'den 1.7Gbps'e çıkarıyor. Dünyanın en küçük çift bantlı kablosuz alan genişleticisi olan Air4920 ise aynı anda en son model 5GHz tabletlerde yüksek performanslı videoları desteklerken, akıllı telefonlar gibi 2.4GHz cihazlardaki video performansını optimize ediyor. 9cmx10cm küçük form ile tasarlanan Air 4820 ve Air 4920 cihazları TV kabininde minimum yer kaplıyor. Tabletler, akıllı telefonlar ve dizüstü bilgisayarlara bağlanabilen Air4820 ve Air4920, evin her yerine yüksek kalitede TV hizmetini dağıtmayı mümkün kılıyor.

Yeni Taşınabilir Set Üstü Kutusu el çantasına sığacak kadar küçük

AirTies, son teknoloji taşınabilir bir kablosuz set üstü kutusunu da vitrine çıkarıyor. El çantasına bile sığabilen 9cmx10cm boyutundaki set üstü kutu istenilen her yere taşınabilecek ve kablosuz kurulum özelliği sayesinde kolaylıkla internet'e bağlanıp yüksek kalitede HD video gösterebilecek. Zigbee RF4C özelliği de bulunan yeni set üstü kutu ev otomasyonuna yönelik uygulamalar için de hazır bir altyapı sunuyor.

AirTies'ın 4K çözünürlük teknolojisini destekleyen yeni HEVC set üstü kutu ailesi, geniş bant bağlantısı olan tüm abonelere uydu kalitesinde canlı video özellikleri sunuyor. HEVC, Pay TV operatörlerinin de "Her Yerde TV" hizmetlerini geniş bant bağlantısı olan herkese ulaştırıyor.

Yeni Air 7410 set üstü kutu ailesi, Yüksek Verimli Video Kodlama (HEVC)'nın sıkıştırma yeteneğinden faydalanarak, aynı bit hızında iki kat üstün video kalitesi sağlıyor. En yeni 3X3 802.11ac kablosuz bağlantı özelliğine sahip Air7410, aynı anda on adet HD video aktarımı yapma imkanı tanıyor, birden fazla cihazda birden fazla odada yüksek kaliteli video sunuyor.

Her yerde TV hizmeti

AirTies Yönetim Kurulu Başkanı ve kurucu ortağı Bülent Çelebi şu açıklamalarda bulundu:

"Kuruluşumuzdan bu yana geçen 10 yılda, yeni teknolojileri ürünleştirmekteki hızımız sayesinde dünyanın önemli telekom operatörleri ve servis sağlayıcıları ile işbirliği yapan bir şirket konumuna geldik. Geliştirdiğimiz inovatif teknolojiler ile müşterilerimize benzersiz bir kullanıcı deneyimi sunmak hep önceliğimiz oldu. 802.11ac teknolojisine sahip yeni ürün ailemiz de bu vizyonun bir sonucu olarak ortaya çıktı. Bu ürün ailesi, hız ve kalite alanında oyunun kurallarını değiştirecek. Yeni ürünlerimiz tüketicilerin internet hızındaki değişimi evin her köşesinde tecrübe etmesine imkan sunacak."

AirTies Hakkında: 2004 yılında ABD Silikon Vadisi'nden Türkiye'ye dönüş yapan idari ve teknik bir ekip tarafından kurulan AirTies, elektronik cihazları birbirine, internete ve insanlara kablosuz olarak bağlayan ürünler geliştiriyor. Ürün portföyünde kablolu-kablosuz yerel ağ ürünleri (LAN) internet üzerinden telefon (VoIP), aksesuarlar ve internet üzerinden televizyon (IPTV) ürünleri yer alıyor. AirTies, bugün geldiği noktada, başta Doğu ve Kuzey Avrupa olmak üzere dünyanın birçok ülkesinde ev kullanıcıları için çözüm geliştiriyor. Türkiye'deki lider telekom operatörleri ve perakende kanalları ile işbirliği bulunan AirTies, başta Avrupa olmak üzere dünyanın önde gelen telekom operatörleri ile de projeler gerçekleştiriyor. AirTies'ın dünya genelinde 10 milyon'dan fazla cihazı bulunuyor. Daha fazla bilgi için lütfen www.airties.com ziyaret ediniz.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Türkiye Londra Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1 Mayıs Çarşamba EFT-HAVALE işlemi yapılır mı? 1 Mayıs'ta FAST ile para gönderilir mi? 1 MAYIS İSTANBUL VAPUR SEFERLERİ | 1 Mayıs vapur seferleri iptal mi, vapurlar çalışıyor mu? Hangi vapur hatları iptal edildi? Bahar 11. bölüm izle! Bahar dizisi yeni bölüm tek parça izle! Bahar dizisi son bölüm neler oldu? 1 MAYIS TOPLU TAŞIMA ÜCRETSİZ Mİ? 1 Mayıs'ta otobüsler, Marmaray, vapurlar, tramvay bedava mı? 1 MAYIS BANKALAR TATİL Mİ? 1 Mayıs Çarşamba bankalar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs İşçi Bayramı'nda bankalar çalışıyor mu? 1 Mayıs AVM'ler ve marketler açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs'ta AVM'ler ve marketlerin çalışma saatleri 2024! Resmi Gazete bugün (1 Mayıs) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! 1 MAYIS İŞÇİ BAYRAMI MESAJLARI 2024! 1 Mayıs sözleri neler? 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü sözleri! Anlamlı, kısa ve yeni 1 Mayıs mesajları... Steam çöktü mü? 1 Mayıs Çarşamba Steam sorun mu var? 1 Mayıs'ta ne oldu? 1 Mayıs nasıl ortaya çıktı? 1 Mayıs belediye tatil mi? Belediyelerde 1 Mayıs tatil mi? 1 Mayıs maaş yatar mı, 1 Mayıs'ta maaş hesaba geçer mi? 1 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 1 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 1 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title