Haberler

Ağrılılar Vali ile Komutanlara Yoğun İlgi Gösterdi

Ağrılılar Vali ile Komutanlara yoğun ilgi gösterdiAğrılılar 'Demokrasi nöbetine' katılan Vali Musa Işın'ı ziyarete gelen Tugay Komutanı Tuğgeneral Mustafa Yaşar, İl Jandarma Komutanı Albay Coşkun Sel ve İl Emniyet Müdürü Metin Turgay Karabulak'a yoğun ilgi gösterdiler.

Ağrılılar Vali ile Komutanlara yoğun ilgi gösterdi

Ağrılılar 'Demokrasi nöbetine' katılan Vali Musa Işın'ı ziyarete gelen Tugay Komutanı Tuğgeneral Mustafa Yaşar, İl Jandarma Komutanı Albay Coşkun Sel ve İl Emniyet Müdürü Metin Turgay Karabulak'a yoğun ilgi gösterdiler.

Ağrı'da dün gece vilayet bahçesinde 15 Temmuz'dan beri sürdürülen demokrasi nöbetine katılan Vali Musa Işın'ı 12'nci Mekanize Piyade Tugay Komutanı Tuğgeneral Mustafa Yaşar, İl Jandarma Komutanı Albay Coşkun Sel, İl Emniyet Müdürü Metin Turgay Karabulak ziyarete geldi. Vali Işın ile birlikte Tuğgeneral Yaşar, Albay Sel, Emniyet Müdürü Karabulak halkın içine karıştı. Yaşlı teyzeler ve babalar, dedeler komutanlara evlatları gibi davrandı ve bağırlarına bastılar. Demokrasi nöbetine katılanlar hep bir ağızdan 'en büyük asker, bizim asker' sloganları attılar. Öte yandan Vali Musa Işın, daha sonra konukları ile birlikte makama çıktı ve bir süre görüştü.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Mustafa Yaşar Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title