Haberler

AĞACA ÇARPAN MOTOSİKLETTEKİ 2 GENCİN HAYATINI KAYBETTİĞİ KAZA KAMERADA

Güncelleme:

Antalya'da yola aniden çıkan otomobile çarpmamak için manevra yapan Yasin Mutlu'nun (19) kullandığı motosiklet, refüjdeki palmiye ağacına çarptı.

Antalya'da yola aniden çıkan otomobile çarpmamak için manevra yapan Yasin Mutlu'nun (19) kullandığı motosiklet, refüjdeki palmiye ağacına çarptı. Kazada Mutlu ile arkasındaki arkadaşı Mert Çabuk (19) yaşamını yitirdi.

Kaza, dün saat 17.00 sıralarında Kepez ilçesi Varsak Mahallesi Fatih Terim Caddesi üzerinde meydana geldi. Yasin Mutlu 07 ARV 74 plakalı motosikletiyle kent merkezine doğru seyir halindeyken yola çıkan otomobile çarpmamak için manevra yaptı. Kontrolden çıkan motosiklet, refüjde bulunan palmiye ağacına çarptı. Kazada sürücü Yasin Mutlu ile arkasında bulunan Mert Çabuk yola savruldu. Kazayı görenler durumu 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirirken, bir vatandaş yaralı gençlerden birine kalp masajı yaptı. Gelen sağlık ekipleri ağır yaralı Mutlu ve Çabuk'u ilk müdahalenin ardından hastaneye kaldırdı. 2 genç, doktorların tüm müdahalesine rağmen hayatını kaybetti.

CEP TELEFONU VE GÜVENLİK KAMERASINA YANSIDI

Kazanın ardında çevredekilerin koşarak yardım etmesi cep telefonu kamerasına yansıdı. Görüntülerde bir vatandaşın gençlerden birine kalp masajı yaptığı görüldü. Bir kişinin Ambulans nerede, ambulansı ara. Yaşıyor mu demesi dikkati çekti. Kaza anı bir işyerinin güvenlik kamerasına da yansıdı. Görüntülerde süratle gelen motosikletin palmiye ağacına çarpması sonrasında gençlerin savrulduğu görüldü.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Motosiklet Antalya Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Ateş Kuşları 53. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kara Ağaç Destanı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Kara Ağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! Survivor 2024 Anlat Bakalım kim kazandı? 26 Nisan Cuma Anlat Bakalım ödülü ne oldu, hangi takım kazandı? Survivor Bil Bakalım'ı kim kazandı, kaç kaç bitti? 26 Nisan Cuma Survivor Bil Bakalım ödülü ne, hangi takım kazandı? Arka Sokaklar CANLI izle! 26 Nisan Cuma KANAL D Arka Sokaklar yeni bölüm full HD canlı yayın izle! Ateş Kuşları CANLI İZLE! 26 Nisan Ateş Kuşları 52. Yeni bölüm CANLI YAYIN! Ateş Kuşları FULL İZLE! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Tolga Daşkıran neden tutuklandı? İkinci Kadir Şekerci davası olayı ne, ne zaman oldu? Kara Ağaç Destanı canlı izle! Kara Ağaç Destanı 9. bölüm TRT 1 HD izleme linki! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! Göz seğirmesi neden olur? Göz seğirmesi belirtileri, ne anlama geliyor? Fatih Mehmet Maçoğlu'nun yeni işi ne? Maçoğlu'nun yeni mesleği ne oldu? ANOREKSİYA NEDİR? Nihal Candan'ın hastalığı anoreksiya ne, belirtileri neler?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title