Haberler

Afyonkarahisar'da Seyyar Bıçak Satıcılarına Yönelik Operasyon

Afyonkarahisar'da, seyyar bıçak satıcılarına yönelik operasyon yapan polis, satışı yasak olan çok sayıda bıçak ele geçirdi.

Afyonkarahisar'da, seyyar bıçak satıcılarına yönelik operasyon yapan polis, satışı yasak olan çok sayıda bıçak ele geçirdi.

Konuyla alakalı açıklama yapan Afyonkarahisar İl Emniyet Müdürü Mustafa Uçkan, kentte satışı yasak olan bıçak ve kesici aletlerle mücadelenin artarak sürdüğünü söyledi. Uçkan, yapılan operasyonda çok sayıda seyyar satıcının denetimden geçtiğini dile getirerek, "Kadınana Caddesi üzerinde 3 tezgah üzerinde 6136 sayılı kanun kapsamına giren 'sustalı bıçak' diye tabir edilen kesici 19 adet alet ele geçirilmiş, suç aleti kapsamına giren bıçaklarla ilgili yakalanan 3 şahıs hakkında da gerekli tahkikata başlanılmıştır" dedi.

CEP TELEFONU HIRSIZLIĞIYLA MÜCADELE SÜRÜYOR

Uçkan, kentte çalıntı cep telefonu satışlarıyla ilgili yapılan mücadele hakkında bilgi verdi. Polis tarafından bir bayanın çalıntı cep telefonu satmak isterken suçüstü yakalandığını anlatan Uçkan, şöyle konuştu: "9 Ekim Perşembe günü Dumlupınar Mahallesi'nde bulunan bir telefon bayisine çalıntı telefon satmak isteyen bir bayan yakalanmış olup yapılan tahkikatta farklı günlerde çok sayıda marka cep telefonu çaldığı tespit edilmiştir. Yine bir vatandaşın cüzdanını çalarak içerisindeki nüfus cüzdanının kendisine ait olduğunu beyan ederek kontörlü hat aldığı belirlenmiştir. Zanlı hakkında 'hırsızlık ve sahtecilik' suçlarından hazırlanan tahkikat evrakıyla birlikte adli mercilere sevk edilmiştir." - AFYONKARAHİSAR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Chelsea Tottenham maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Chelsea Tottenham maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Koç Metalurji halka arz ne zaman? Koç Metalurji Sanayi halka arz kaç lot veriyor, eşit mi oransal mı, hisse fiyatı ne, ne zaman borsada işlem görecek? Chelsea Tottenham maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Chelsea Tottenham maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Aston Villa Olympiakos maçı CANLI izle! 2 Mayıs A.Villa Olympiakos maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Bedelli askerlik ne kadar olacak 2024? Dilber hangi kanalda? Dilber dizi nasıl izlenir? LA Clippers Dallas Mavericks NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 3 Mayıs Basketbol NBA CANLI İZLE! Boston Celtics Miami Heat NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 3 Mayıs Basketbol NBA CANLI İZLE! Roma Bayer Leverkusen maçı CANLI izle! 2 Mayıs Roma B.Leverkusen maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? YENİŞEHİR EVLERİ Emlak Konut THY ARNAVUTKÖY konut kura çekilişi ne zaman? CANLI izleme linki var mı? Chelsea Tottenham maçı CANLI izle! 2 Mayıs Chelsea Tottenham maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Özgür Özel ne konuştu? Erdoğan-Özel görüşmesinin sonuçları! Hudutsuz Sevda 31. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 2 Mayıs Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Sakla Beni 27. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 2 Mayıs Sakla Beni yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 14. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 2 Mayıs İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title