Haberler

Adı "Tacizci"ye Çıkan Şahıstan "Taksim'e Gitmeyeceğim" Yemini

Taksim'de Yılbaşı Gecesi Yaşanan Olaylarla İlgili 'Tacizci' Olarak Lanse Edilmekten Rahatsız Olan Mustafa Yaşar Küçükali, Arkadaşlarını Bile İnandırmakta Güçlük Çektiğini Söyledi. Taciz İddiaları Yüzünden Sevgilisinden Ayrılan Küçükali, Taksim'e Bir Daha Gitmeyeceğine Dair Yemin Etti.

Taksim'de yılbaşı gecesi yaşanan olaylarla ilgili 'tacizci' olarak lanse edilmekten rahatsız olan Mustafa Yaşar Küçükali, arkadaşlarını bile inandırmakta güçlük çektiğini söyledi. Taciz iddiaları yüzünden sevgilisinden ayrılan Küçükali, Taksim'e bir daha gitmeyeceğine dair yemin etti.

Taksim'de yılbaşı gecesi bazı bayan turistlerin taciz edilmesinin ardından adı 'tacizci'ye çıkan Mustafa Yaşar Küçükali, kamuoyunda bu şekilde anılmaktan rahatsız. 1 Ocak gününden itibaren sokağa rahat çıkamadığını söyleyen Küçükali, bu kadar dikkat çekmesini ise çeşitli reklam filmlerinde oynamış olmasına ve tanınmasına bağladı. Gerçek niyetinin turistlere yardım etmek olduğunu belirten Küçükali, "Yılbaşından beri sokağa doğru dürüst çıkamıyorum. Sürekli gittiğim mekanlar bile suratıma kapandı.

Kamuoyunda 'sapık' olarak adlandırıldım. Asla böyle bir şey yok. Bu yüzden sevgilimden ayrıldım. Sevgilime bile derdimi anlatamadım" diyerek bir daha Taksim Meydanı'na gitmeyeceğine dair yemin etti.

Yoldan geçen vatandaşlardan da Küçükali'ye tepki geldi. Küçükali, "Sen tacizci değil misin" diyen vatandaşları, "Yok ben öyle değilim. Zaten zor durumdayım. Ben öyle birisi değilim" diyerek ikna etmeye çalıştı.

Anne Şükran Küçükali de, oğlunun asla böyle bir şey yapmayacağını ve yaşananlardan ötürü son derece rahatsız olduğunu söyledi.

(DA-ED-BA-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title