Haberler

Adana polisinden 'Şok' uygulama: Bin 287 adet ruhsatsız silah ele geçirildi

Güncelleme:

Adana'da polisin 5 ay boyunca yaptığı 'Şok' uygulamalarda bin 246 adet ruhsatsız tabanca, çok sayıda uyuşturucu madde ele geçirildi, 749 şüpheli yakaladı.

Adana polisinden "Şok" uygulama: Bin 287 adet ruhsatsız silah ele geçirildi

ADANA - Adana'da polisin 5 ay boyunca yaptığı "Şok" uygulamalarda bin 246 adet ruhsatsız tabanca, çok sayıda uyuşturucu madde ele geçirildi, 749 şüpheli yakaladı.

Alınan bilgiye göre, İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğüne bağlı ekipler, kent genelinde birçok noktada "Şok uygulama" yapmaya devam ediyor. Ara sokaklar ve parklarda da devriye görevi icra eden polis vatandaşının güvenini ve huzurunu sağlıyor.

2023 yılının 5 ayında yapılan uygulamalarda, bin 246 adet ruhsatsız tabanca, 41 adet ruhsatsız av tüfeği, 2 bin 337 gram esrar, 15 bin 786 adet uyuşturucu hap, 1301 gram eroin, 570 adet kaçak sigara ele geçirildi. Polis bu çalışmalarda çeşitli suçlardan aranan 749 şahıs da yakalayarak adalete teslim etti.

Adana polisi yaptığı operasyonlarla huzur ve güvenliği sağlarken bölgedeki çocuklarla da ilgileniyor.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Adana Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title