Haberler

Adana Babasıyla Tartışan Genç İntihar Etti Adana'da 18 Yaşındaki Ali Güler, Evlerinin Bahçesindeki...

Olay, merkez Seyhan İlçesi'nin Sarıhamzalı Mahallesi 47003 sokakta sabah saatlerinde meydana geldi.

Olay, merkez Seyhan İlçesi'nin Sarıhamzalı Mahallesi 47003 sokakta sabah saatlerinde meydana geldi. İddiaya göre, işsiz olduğu için babası 40 yaşındaki Şakir Güler ile sık sık tartışan Ali Güler, akşam yine tartıştı. Gece evden çıkıp geç saatlere kadar dışarıda gezen genç, ailesi uyuduktan sonra evine döndü. Sabah erken saatlerde bahçeye çıkan Ali Güler, kendini tek katlı evlerinin bahçesindeki dut ağacına iple astı. Güler'in cesedi bahçeye çıkan küçük kardeşi tarafından bulundu.

İntihar olayının ihbar edilmesi üzerine olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi gönderildi. Ali Güler'in ölüm haberini alan yakınları, eve akın etti. Gencin ailevi sorunları olduğunu belirten yakınları, Her evde yaşanan ufak tefek tartışmalar olurdu. Babasıyla aralarında küçük çaplı kavgalar vardı, ama öyle canına kıymasını gerektirecek büyük bir sorun yaşanmıyordu diye konuştu.

Ali Güler'in cenazesi, Cumhuriyet Savcısı'nın incelemesinin ardından kesin ölüm nedeninin belirlenebilmesi amacıyla otopsi için Adana Adli Tıp Kurumu'na gönderildi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Ali Güler Seyhan Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title