Haberler

ABD Savunma Bakanı Hagel'dan Rusya'ya "Yanlış Yorumlanabilecek Eylemlerden Kaçın" Çağrısı

ABD Savunma Bakanı Chuck Hagel, Rusya'nın Ukrayna sınırındaki askeri tatbikatını yakından izlediğini belirterek, Moskova yönetimine yanlış yorumlanabilecek eylemlerden kaçınması çağrısı yaptı.

ABD Savunma Bakanı Chuck Hagel, Rusya'nın Ukrayna sınırındaki askeri tatbikatını yakından izlediğini belirterek, Moskova yönetimine yanlış yorumlanabilecek eylemlerden kaçınması çağrısı yaptı.

Hagel, NATO savunma bakanları toplantısının ardından basına yaptığı açıklamada, "Rusya'nın bu eylemlerinde şeffaf olmasını bekliyor ve onlardan bu çok hassas ve yüksek tansiyonun bulunduğu zamanda yanlış yorumlanabilecek ya da yanlış hesaplamaya neden olacak eylemlerden kaçınmalarını ısrarla talep ediyorum" dedi.

Hagel, ABD'nin Ukrayna'nın toprak bütünlüğünü güçlü şekilde desteklediğini ve tüm ülkelerden Ukrayna'nın egemenliğine saygı göstermelerini ve provokasyonlardan kaçınmalarını beklediğini söyledi. - Brüksel

Kaynak: AA / Güncel

Rusya Federasyonu Chuck Hagel Moskova Ukrayna Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title