Haberler

Aa'nın "Yılın Fotoğrafı" Oylaması

Rize Valisi Yazıcı ve AK Parti Rize Milletvekili Karal, AA tarafından düzenlenen "Yılın Fotoğrafı" oylamasına katıldı.

Rize Valisi Ersin Yazıcı ve AK Parti Rize Milletvekili Hasan Karal, AA tarafından düzenlenen "Yılın Fotoğrafı" oylamasına katıldı.

Fotoğrafları tek tek inceleyen Vali Yazıcı, haber kategorisinde Ahmet Zakaria tarafından çekilen "Mısır'da Referandum" ve Ali Hasan'ın çektiği "Kardeşe Elveda" başlıklı fotoğraflara oy verdi.

Oylamanın ardından fotoğraflarla ilgili değerlendirmelerde bulunan Vali Yazıcı, bu özel fotoğraflarda hüzün ve duygu yansımasının yoğun olduğunu belirterek, "Fotoğraflar içerisinde yüreğimizi burkan ve bizi hüzünlendiren gerçek hayat hikayeleri var. AA'nın her dönemde güvenilir bir haber kaynağı olduğunu biliyoruz. AA ilkeli, tarafsız ve sorumlu habercilik anlayışıyla görevini başarılı bir şekilde sürdürmektedir" diye konuştu.

AK Parti Rize Milletvekili Hasan Karal da oylamaya katılarak bir fotoğrafa oy verdi.

Oylamada yer verilen fotoğrafları inceleyen milletvekili Karal, yaşam kategorisinde Metin Aktaş'ın çektiği "Pakistan'da Mülteciler" başlıklı fotoğrafa oy verdi.

Karal, Anadolu Ajansı'nın çok güzel bir çalışma hazırladığını belirterek, fotoğrafları çekenleri tebrik etti. - Rize

Kaynak: AA / Güncel

Ersin Yazıcı Hasan Karal Ak Parti Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title