Haberler

77 Yaşındaki Üçüz Ninelerle 7 Yaşındaki Üçüzler Doğum Günlerini Kutladı

Ordu'nun Perşembe İlçesi'ne Bağlı Yazlık Köyü'nde Yaşayan 77 Yaşındaki Üçüz Ninelerle ile 7 Yaşındaki Üçüzler, Doğum Günlerini Birlikte Pasta Keserek Kutladı.

ORDU'nun Perşembe İlçesi'ne bağlı Yazlık Köyü'nde yaşayan 77 yaşındaki üçüz ninelerle ile 7 yaşındaki üçüzler, doğum günlerini birlikte pasta keserek kutladı.

Yazlık Köyü'nde yaşayan Hacer, Emriye ve Hayriye Sarı adlı 77 yaşındaki üçüzler, bu yıl doğum günlerini aynı köyde yaşayan Edanur, Sedanur ve Sercan Ulu adlı 7 yaşındaki üçüzler birlikte kutladı. Küçük üçüzlerin annesi Bilgi Ulu, kendi çocuklarının doğum gününü ile 77 yaşındaki üçüzlerin doğum gününü birlikte kutlamak için evde parti düzenledi. Tek pasta ile kutlanan doğum gününde mumları birlikte üfleyen üçüzler, kestikleri pastaları da birbirlerine yedirdi.

Yıllardır aynı köyde yaşayan ve hayatları boyunca birbirlerinden hiç ayrılmayan Hacer, Emriye ve Hayriye Sarı adlı üçüzler, ilk kez böyle bir doğum günü kutladıkları için mutlu olduklarını belirterek torunları yaşındaki küçük üçüzlere uzun ömürler diledi. Edanur, Sedanur ve Sercan Ulu'da kendileri gibi üçüz olan Sarı kardeşlerle birlikte doğum günü kutladıkları için şanslı ve mutlu olduklarını söyleyerek, ''Bizde bu teyzeler gibi ömür boyu birlikte yaşamak istiyoruz. Hayatımızı hep birlikte geçirmek istiyoruz. Birbirimizi çok seviyoruz'' diye konuştu. Küçük üçüzler, bundan sonraki doğum günlerini de hep birlikte kutlamayı istediklerini söyledi.

Erol KÜÇÜKOĞLU

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title