Haberler

23 Nisan'da VIP Turizm ile Sihirli Dısneyland Turları

Güncelleme:

227 Euro'dan başlayan fiyatlar ve 4 gece veya 5 gece konaklamalarda 1 gece bedava.

Hayallerdeki mucizeler ülkesine gidiyoruz. Gençler, yaşlılar, büyükler ve en çok küçükler için dünyadaki en mutlu yer burası. Aile albümünüze en renkli fotoğrafları ekleyeceğiniz, mucizeler dünyasının gerçekten yaşayacağınız bu büyülü, fantastik deneyimin tam zamanı. Nasıl mı? Tabii ki VIP Turizm Disney Turları ile...

Disney'in büyülü parklarına adım attığınız anda masallar sizi çevreler, sizi en sevdiğiniz Disney filmlerine alır götürür. Kahramanlar elinizden tutar, kendi masallarını anlatır. Çocuklarınız coşkuyla bu mutluluğu yaşarken siz de çocukluğunuza dönmenin heyecanını yaşarsınız.

Burada herkese bir eğlence var!

Disneyland birbirinden farklı konuda tasarlanmış bir çok tema parkını içinde bulunduruyor. Alışverişin kalbinin attığı Main Street, Walk Disney'in doğduğu kasabadan ilham alarak tasarladığı Disneyland'in en büyük caddesi. Burada masal kahramanlarının maskotlarını ve bir çok oyuncağını bulabilirsiniz. Fantasyland'de ise kraliyet ailesinin bahtsız ama güzeller güzeli kızları Uyuyan Güzel ve Pamuk Prenses'le tanışabilirsiniz. Tommorrowland'de Rocket to The Moon, Space Mountain roller coaster'ı, Star Tours ve Buzz Lightyear Astro Blasters ile yarının dünyasına seyahat edip; tropik ada Adventurland'de Tarzan'ın evine misafir olabilir, Karayip Korsanları ile gezinti yapabilirsiniz. Frontierland'de ise 19. yy eski Amerikan hayatını, kovboyları, piyanistleri, barları ziyaret edip ve altın arayanların zamanına kısa bir yolculuk yapıp maceraya doyabilirsiniz.

Walt Disney Studios ise hayatınızda göreceğiniz en eğlenceli yerlerden biri. Tekrar tekrar yaşamak isteyeceğiniz anılar bırakacak aklınızda... Burada hem çocuklara hem büyüklere eğlence var. "Toon Studio" çocuklara özgü eğlenceler sunarken, Crush Coaster roller coster tutkunlarına farklı bir heyecan yaşatıyor. Backlot'ta Armageddon, günde 2 defa gerçekleşen motor ve araba şovları, muhteşem bir adrenalin sunan Rock'n Rollercoaster with Aerosmith, Studio Treni ile yaşacağınız macera ve adrenalinin en uç noktası Tower of Terror Walt Disney Studios'da sizi bekliyor.

Parti Zamanı!..

Disneyland sadece 23 Nisan'da değil, yılın her zamanı küçükler için eğlenceli ve sürprizlerle dolu. Çocuklarınızın doğum günü kutlamaları için de sizi bir çok alternatif sunuyor. Dilerseniz çocuğunuza buradan unutulmaz bir doğum günü yaşatabilirsiniz.

Minikler, gençler, ruhu genç olanlar... Korku tünelleri, muhteşem oyunlar, araba yarışları, enfes yemekler, stüdyo turları, film gösterileri, uçan halı, animasyonlar, havai fişek gösterileri, bol adrenalin ile şölen niteliğindeki bu muhteşem rüya aleminde tüm masal kahramanları ile bir araya gelerek ömür boyu unutulmayacak bir deneyim ve eğlence için acele edin.

Kişi başı 227 Euro'dan başlayan fiyatlarla 23 Nisan'da çocuklarınıza VIP Turizm'in düzenlediği Disneyland Paris Turları'nı armağan edin...

Kampanyalar

4 Al 3 Öde : 4 gece oda kahvaltı konaklama + 5 gün park biletleri (3 gece 4 gün fiyatına)

5 Al 4 Öde : 5 gece oda kahvaltı konaklama + 6 gün park biletleri (4 gece 5 gün fiyatına)

Ayrıca en az 1 yetişkinle aynı odada konaklayan 7 yaş altı çocuklar belirtilen hizmetlerden ücretsiz olarak yararlanacaktır.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Disneyland 23 Nisan Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title