Haberler

2013 Hazırlıkları Hız Kesmeden Sürüyor

Güncelleme:

Mersin Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü İbrahim İlhami Koç, 2013 Akdeniz Oyunları ile ilgili hazırlıkların hız kesmeden devam ettiğini belirtti.

Mersin Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü İbrahim İlhami Koç, 2013 Akdeniz Oyunları ile ilgili hazırlıkların hız kesmeden devam ettiğini belirterek, "Oyunların kusursuz olması için gereken her şeyi yapıyoruz" dedi.

2013 yılında Mersin'de gerçekleştirilecek olan Akdeniz Oyunları'na yönelik yapılan ve yapılacak çalışmalar, Mersin Valisi Hasan Basri Güzeloğlu başkanlığında düzenlenen toplantıyla ele alındı. 2013 Akdeniz Oyunları Koordinatörlüğü'nde yapılan toplantıya Güzeloğlu'nun yanı sıra Vali Yardımcısı Ahmet Hikmet Şahin, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü İbrahim İlhami Koç, İl Milli Eğitim Müdürü Hasan Gül ve Akdeniz Oyunları Koordinatörü Taha Aksoy katıldı. Toplantıda geçtiğimiz günlerde temeli atılan tesislerin son durumu görüşülürken, yapılması planlanan diğer spor tesisleri ile ilgili olarak da Gençlik Spor İl Müdürü Koç tarafından Vali Güzeloğlu'na sunum yapıldı.

Çalışmalar hız kesmeden devam ettiğini kaydeden Koç, yapılan çalışmalarda herhangi bir aksilik olmadığını söyledi. Yapılan faaliyetlerde büyük ivme kazandıklarını anlatan Koç, "2013 Akdeniz Oyunları'nın Akdeniz Oyunları tarihinde bir ilk oluşturması için çalışıyoruz. Kusursuz olması için gereken her şey yapılıyor" diye konuştu.

- MERSİN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Basri Güzeloğlu Akdeniz Mersin Spor Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title