Haberler

18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi'nin 106. yıl dönümü

Güncelleme:

Afyonkarahisar'ın İscehisar, Çay ve Sultandağı ilçelerinde18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi'nin 106. yıl dönümü dolayısıyla tören düzenlendi.

Afyonkarahisar'ın İscehisar, Çay ve Sultandağı ilçelerinde18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi'nin 106. yıl dönümü dolayısıyla tören düzenlendi.

Cumhuriyet Meydanı'nda düzenlenen programda Kaymakam Uğur Kapar ve Belediye Başkanı Ahmet Şahin tarafından Atatürk anıtına çelenk sunuldu. Törende, saygı duruşunda bulunulmasının ardından İstiklal Marşı okundu.

Faruk Öksüz Anadolu İmam Hatip lisesi konferans salonunda devam eden programda söz alan Zeynep Tüze, günün anlam ve önemini ifade eden konuşma gerçekleştirdi. Öğrenciler tarafından şiirler okunmasıyla program sona erdi.

İlçe protokolü daha sonra Çalışlar köyünde bulunan şehitliği ziyaret etti.

Çay

Dörtyol Meydanında düzenlenen program Çay Kaymakamı Mehmet Durgut ile Belediye Başkanı Hüseyin Atlı, Atatürk Anıtına çelenk sundu.

Saygı Duruşu ve İstiklal Marşımızın okunmasıyla buradaki tören sona erdi. İlçe protokolü ardından Asri Mezarlıktaki şehitliği ziyaret etti.

Okunan Kuranı Kerim ve yapılan duanın ardından program Nene Hatun Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi konferans salonunda devam etti.

Günün anlam ve önemini belirten konuşmanın ardından şiirler okundu ve video gösterimi izlendi.

Sultandağı

Sultandağı Anıt Meydanında düzenlenen programda, Kaymakamı Önder Koç, Belediye Başkanı Mehmet Aldırmaz, Atatürk Anıtına çelenk sundu.

Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından İlçe Jandarma Komutanı Jandarma Teğmen Emre Şahin günün anlam ve önemine ilişkin konuşma yaptı.

Törene, Sultandağı Kaymakamı Önder Koç, Belediye Başkanı Mehmet Aldırmaz, ilçe protokol üyeleri, şehit yakınları, gaziler, kamu kurumu temsilcileri, siyasi parti temsilcileri, oda ve sivil kuruluşların temsilcileri ile vatandaşlar katıldı.

Şehit Yılmaz Tankül Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencisi Sadullah Sadık Saat'in okuduğu şiirle program sona erdi.

Kaynak: AA / Güncel

Çanakkale Hisarcık Çay Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Lilak ne zaman işlem görecek? Hukuk Mesleklerine Giriş Sınavı ne zaman 2024? En az atama yapılacak branşlar! Öğretmen atamalarında en az hangi branşlar atanacak? Temmuz'da asgari ücrete zam var mı? 2024 Temmuz ayında asgari ücrete zam gelecek mi, artacak mı? 8 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 8 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Aziz Yıldırım aday mı? Fenerbahçe başkanlığına Aziz Yıldırım aday olacak mı? 8 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 8 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 8 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 8 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 8 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı! Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! 8 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 8 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 8 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 8 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi!
title