Haberler

15 Ağustos'u Bahane Eden PKK, Batman'da Kahveye Ses Bombası Attı

Güncelleme:

Batman'da PKK'nın kuruluşunun 31. yıl dönümünü bahane ederek il genelinde eylem yapan gruplar, bir kahveye vatandaşlar oturduğu sırada ses bombası attı.

Batman'da gece saat 22.30'da Komando Caddesi üzerinde PKK'nın 15 Ağustos'ta kuruluşunun 31. yıl dönümünü bahane ederek il genelinde olaylar çıkartan bazı gruplar bir kahveye vatandaşlar oturduğu esnada ses bombası attı. Patlama sonucu kahvede maddi hasar meydana gelirken, ölen ya da yaralanan olmadı.

BÜYÜK GÜRÜLTÜYLE PATLADI

PKK'nın 15 Ağustos'ta kuruluşunun 31. yıl dönümünü bahane ederek il genelinde bazı gruplar eylem yaptı. Eylem esnasında kimliği belirlenemeyen kişi ya da kişiler tarafından yol üstünde açık olan ve içinde müşteri bulunan Bıraca Belek kahvehanesine el yapımı ses bombası atıldı. Bomba büyük bir gürültüyle patladı.

PANİK HAVASI

Cadde üzerindeki ev ve iş yerlerindeki vatandaşların da panik yaşamalarına neden olan patlamada, kahvenin camları kırıldı. Olay anında kahvenin içinde bulunan vatandaşlar bir anda panik içinde kahvehaneyi boşalttı.

"GELDİ, ATTI VE GİTTİ"

Olayı anlatan işletme sahibi Mevlit Sarım, "Ben tezgahta oturuyordum. Bir baktım bir şahıs elindeki bir cismi bize doğru attı ve hemen kaçtığını fark ettim. Kahvehanemde 30 müşterim vardı. Allah'tan kimseye bir şey olmadı. Sadece iş yerimin camları hasar gördü." dedi.

POLİS İZ PEŞİNDE

Olayın hemen ardından olay yerine gelen terörle mücadele ve olay yeri inceleme ekipleri el yapımı ses bombasının parçalarını toplayıp, incelenmek üzere emniyet müdürlüğüne götürdü.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Batman Sıkıcı Yerel Yaşam Güncel Haberler

500

Yorumlar (76)

SENİ YİNE BASKAN YAPTİRMİCAZ:

İnadina HDP HDP HDP

11
88
yanıtYanıtla
SENİ YİNE BASKAN YAPTİRMİCAZ:

GETIR ANANI BASKAN YAPALIM, nasil iyi fikir degilmi :)))

yanıt19
yanıt8
bekir:

Kurtler illa bolunmeyi istiyorsa iraktaki turkmenleri guneydoguya getirelim kurtleride iraga gonderelim ulke bolunemez bize aksine toprak lazim

73
6
yanıtYanıtla
Mantıklı:

Aslında mantıklı demişsin ama pkk da mantık yok sadece amaç var, amaçta ülkeyi zayıflatmak, bölmek ve yabancı ülkelere yem etmek. Bu ülkeleri söylememe gerek yok herkes biliyor.

yanıt11
yanıt3
Erbil:

Aman ağabey Syria daki kardaşlarımıza yapılan mezalim bize de yaparsınız

yanıt1
yanıt5
cevo:

Batmanin cogu pkk li zaten

22
57
yanıtYanıtla
sahin:

Bazi kurtler zannediyorki biz devlet kursak rahat ederiz turkler elini guneydogudan cekse orayi darmadagin ederler turkiye bugun guneydogudan elini cekse yarin katliamlar baslar akilli olun biraz basiniza gelecekleri tahmin edin.

64
12
yanıtYanıtla
SİLVAN21:

Kürdler elini sizden çekse tr yi bir yılda eritirler kero..

yanıt1
yanıt4
ali:

Türkiye Türklerindir ve hep Türklerin kalacak

34
18
yanıtYanıtla
birecikli:

ne mutlu 15 agustosu görenlere .

yanıt0
yanıt4
Tüm 76 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title