Haberler

13 yaşındaki kızın dolandırıldığı iddiası

Güncelleme:

Dolandırıcıların, sosyal medya hesabı üzerinden iletişim kurdukları 13 yaşındaki bir kızı, 1 yarım, 5 çeyrek altın ve 2 bin lira dolandırdıkları iddia edildi.

Dolandırıcıların, sosyal medya hesabı üzerinden iletişim kurdukları 13 yaşındaki bir kızı, 1 yarım, 5 çeyrek altın ve 2 bin lira dolandırdıkları iddia edildi.

İddiaya göre, Hacıuşağı Mahallesinde yaşayan D.D'ye, tanımadığı kişi tarafından sosyal medya hesabına " Merhaba 186 bin lira evinize haciz göndereceğim bana 220 lira göndermeniz gerekiyor." şeklinde mesaj atıldı.

Mesajı okuyan D.D, kendisine verilen verilen hesap numarasına annesine ait bankamatik kartıyla para gönderdi.

Bir süre sonra kızla yeniden sosyal medya üzerinden iletişime giren dolandırıcı gönderdiği paranın yetmediğini belirterek, yeniden para göndermesini istedi.

Bunun üzerine evde bulunan 1 yarım, 5 çeyrek altını ve 2 bin lirayı alarak evinden ayrıldı.

Kuyumcuya giderek altınları bozduran D.D, parayı tekrar verilen hesaba yatırdı.

Dolandırıcıların bir daha para istemeleri üzerine dolandırıldığını anlayarak durumu ailesine anlattı.

Durumu öğrenen kızın babası Cafer Değirmenci, savcılığa giderek suç duyurusunda bulundu.

Baba Değirmenci, gazetecilere yaptığı açıklamada dolandırıcıların kızına "evinize haciz gelecek para yatırman lazım" diyerek tehdit ettiklerini ve bu şekilde kızının dolandırıldığını söyledi.

Değirmenci, kızının evde bulunan altınları bozdurarak ve ayrıca bir miktar parayı dolandırıcıların hesabına annesine ait bankamatik kartı üzerinden yatırdığını belirtti.

Mağdur olduklarını ifade eden baba Değirmenci, "Hamallık yapıyorum. İş bulursam çalışıyorum. Bu durumu ilk başta korktuğu için bize söyleyemedi. Dolandırıcılar hakkında şikayetçi oldum. Kimse benim düştüğüm vaziyete düşmesin. Çocuklarına dikkat etsin." dedi.

Değirmenci, kızını dolandıran kişinin bir an önce yakalanmasını istedi.

Kaynak: AA / Güncel

Sosyal Medya Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Survivor dokunulmazlık oyununu kim kazandı? 28 Nisan Pazar 2024? Survivor kim kazandı? 28 Nisan Pazar Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? Survivor CANLI izle! 28 Nisan Pazar TV8 Survivor HD izleme linki! Kirli Sepeti 106. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 28 Nisan Kirli Sepeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Teşkilat 106. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 28 Nisan Teşkilat yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 28 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 28 Nisan 2024 Pazar Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Kirli Sepeti CANLI izle! Kirli Sepeti 28. BÖLÜM FULL İZLE! Kapıcılar Kralı konusu ne, oyuncuları kimler? Kapıcılar Kralı filmi nerede çekildi, kaç yılında çekildi? Kapıcılar Kralı ne zaman nerede çekildi? Kapıcılar Kralı konusu nedir, oyuncuları kimlerdir? Atla Gel Şaban konusu ne, oyuncuları kimler, film nerede çekildi? Atla Gel Şaban filmi hangi il ve ilçede çekildi, hangi yıl yapımı? Hipodrom nerede? Atla Gel Şaban filmi nasıl bitiyor? Atla Gel Şaban final sahnesi İZLE! Atla Gel Şaban sonunda ne oluyor? Teşkilat CANLI İZLE! Teşkilat 105.bölüm izle! Teşkilat yeni bölüm izleme linki! Teşkilat dizisi yeni bölüm FULL HD İZLE! 28 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 28 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 28 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 28 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title