Haberler

107 Basamaklı Yokuşa Asansörlü Çözüm

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ : Asansör ve açılış detayları Belediye Başkanı Rafet Vergili'nin konuşması Karabük'te yüksek kesimde bulunan bir mahalleye yayaların kolay ulaşımını sağlamak için yapılan iki asansör, hizmete girdi Belediye Başkanı Vergili,: "Yaptığımız projelerle herkese ulaşım kolaylığı sağlıyoruz" Karabük Belediyesi'nin, yüksek kesimde bulunan Esentepe Mahallesi'ne yayaların kolay ulaşımını sağlamak için yaptığı iki asansör, törenle hizmete alındı.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ :

Asansör ve açılış detayları

Belediye Başkanı Rafet Vergili'nin konuşması

Karabük'te yüksek kesimde bulunan bir mahalleye yayaların kolay ulaşımını sağlamak için yapılan iki asansör, hizmete girdi

Belediye Başkanı Vergili,:

"Yaptığımız projelerle herkese ulaşım kolaylığı sağlıyoruz"

Karabük Belediyesi'nin, yüksek kesimde bulunan Esentepe Mahallesi'ne yayaların kolay ulaşımını sağlamak için yaptığı iki asansör, törenle hizmete alındı.

Kent merkezinden Esentepe Mahallesi'ne gitmek için 107 basamaklı dik yokuşu çıkmak zorunda kalan vatandaşlar, 12'şer kişilik, 27 metre yüksekliğe ulaşan iki asansör sayesine bu sorunu yaşamayacak.

Düzenlenen törende konuşan Belediye Başkanı Rafet Vergili, asansörlerin 400 bin liraya mal olduğunu söyledi.

Daha önce yine yüksek kesimlerde bulunan, Kayabaşı Mahallesi'ne kule asansör, Öğlebeli Mahallesi'ne yatay asansör, Yenişehir Mahallesi'ne de 60 metre uzunluğunda yürüyen merdiven yaptırdıklarını hatırlatan Vergili, "Yaptığımız projelerle vatandaşlarımıza ulaşım kolaylığı sağlıyoruz. Yokuştan korkarak vasıta kullanan vatandaşlarımızı yapılan asansör sayesinde bir nevi yürümeye teşvik ediyoruz. Böylece vasıta kullanımını da azaltmış oluyoruz. Mahallemize, halkımıza hayırlı olsun." diye konuştu.

Konuşmanın ardından asansörlerin açılışı yapıldı.

Kaynak: AA / Güncel

Rafet Vergili Karabük Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1 Mayıs Çarşamba EFT-HAVALE işlemi yapılır mı? 1 Mayıs'ta FAST ile para gönderilir mi? 1 MAYIS İSTANBUL VAPUR SEFERLERİ | 1 Mayıs vapur seferleri iptal mi, vapurlar çalışıyor mu? Hangi vapur hatları iptal edildi? Bahar 11. bölüm izle! Bahar dizisi yeni bölüm tek parça izle! Bahar dizisi son bölüm neler oldu? 1 MAYIS TOPLU TAŞIMA ÜCRETSİZ Mİ? 1 Mayıs'ta otobüsler, Marmaray, vapurlar, tramvay bedava mı? 1 MAYIS BANKALAR TATİL Mİ? 1 Mayıs Çarşamba bankalar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs İşçi Bayramı'nda bankalar çalışıyor mu? 1 Mayıs AVM'ler ve marketler açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs'ta AVM'ler ve marketlerin çalışma saatleri 2024! Resmi Gazete bugün (1 Mayıs) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! 1 MAYIS İŞÇİ BAYRAMI MESAJLARI 2024! 1 Mayıs sözleri neler? 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü sözleri! Anlamlı, kısa ve yeni 1 Mayıs mesajları... Steam çöktü mü? 1 Mayıs Çarşamba Steam sorun mu var? 1 Mayıs'ta ne oldu? 1 Mayıs nasıl ortaya çıktı? 1 Mayıs belediye tatil mi? Belediyelerde 1 Mayıs tatil mi? 1 Mayıs maaş yatar mı, 1 Mayıs'ta maaş hesaba geçer mi? 1 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 1 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 1 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır?
500

Yorumlar (1)

vanlı keko:

Bu durum oboziteye destektir.

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title