Haberler

Gülşen, Lüks Çizmesiyle Demet Akalın'ın Rekorunu Kıramadı

Güncelleme:

Geçtiğimiz hafta İstanbul'da verdiği konserde çizmeleriyle olay olan Gülşen, Demet Akalın'ın çizme rekorunu kıramadı. Gülşen, çizmesinin fiyatıyla Akalın'ın gerisinde kaldı.

Başarılı şarkıcı Gülşen, geçtiğimiz hafta İstanbul Kartal'da konser verdi. Gülşen'in şarkı performanslarının yanı sıra giydiği çizmeleri olay yarattı.

20 bin TL'lik çizmesiyle sahneye çıkan Gülşen, Demet Akalın'ın pahalı çizme giyme rekorunu kıramadı.

ÇİZMELERİ OLAY OLDU

Gülşen, geçen hafta sonu Kartal'da bir mekanda sahne aldı. Ünlü şarkıcı sahneye Balengiaca marka parlak ve uzun çizmelerle çıktı. Gülşen'in giydiği çizmelerin fiyatı tam 20 bin liraydı.

Gülşen, Lüks Çizmesiyle Demet Akalın'ın Rekorunu Kıramadı

DEMET AKALIN'IN REKORUNU KIRAMADI

Demet Akalın, 2017 yılında Yves Saint Laurent marka çizme giymişti. Parıltılı çizmenin fiyatı ise 35 bin liraydı.

Gülşen, Lüks Çizmesiyle Demet Akalın'ın Rekorunu Kıramadı

SELİN CİĞERCİ'YE ÖDÜNÇ VERMİŞTİ

Demet Akalın'ın fiyatıyla dudak uçuklatan çizmeleri çok popüler olunca yakın arkadaşı sosyal medya fenomeni ve şarkıcı Selin Ciğerci'ye giymesi için ödünç vermişti. Tüm bunların yanı sıra pop yıldızları arasında en pahalı çizme rekorunu hala Demet Akalın elinde tutuyor.

Gülşen, Lüks Çizmesiyle Demet Akalın'ın Rekorunu Kıramadı

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Demet Akalın İstanbul Kartal Gülşen Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Şampiyonlar Ligi finali ne zaman, nerede oynanacak? Lilak ne zaman işlem görecek? Hukuk Mesleklerine Giriş Sınavı ne zaman 2024? En az atama yapılacak branşlar! Öğretmen atamalarında en az hangi branşlar atanacak? Temmuz'da asgari ücrete zam var mı? 2024 Temmuz ayında asgari ücrete zam gelecek mi, artacak mı? 8 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 8 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Aziz Yıldırım aday mı? Fenerbahçe başkanlığına Aziz Yıldırım aday olacak mı? 8 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 8 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 8 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 8 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 8 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı! Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! 8 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 8 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 8 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (20)

İNANICI:

Yemen''de müslümanlar açlıktan ağaç yaprakları haşlayıp yesin, bunlar bir çizmeye yirmi otuz bin lira para versin. Allah hesap soracak !

16
0
yanıtYanıtla
Leyla:

Hac da kesilen kurban etleri yemen e gonderilmiyorsa Allah belalarini versin onlarin Islam teskilatlari yok mu yaaa... bi tek arabistanin insiyatifinde mi o etler Bilen varsa soylesin lutfen...

yanıt0
yanıt0
Sevall:

Görgüsüzler.. .

11
0
yanıtYanıtla
.....:

GÖRGÜSÜZLÜK DİZ BOYU

10
0
yanıtYanıtla
Uğur 13İTLİS:

Konserlerine giden enayiler düşünsün

10
0
yanıtYanıtla
Uğur 13İTLİS:

Allah belanızı versin. Pahalı çizme giyme yarışı nedir Allah aşkına, keşke şerefli, namuslu olmada yarışsanız.

10
0
yanıtYanıtla
adımı yazmıyorum:

yine zenginin malı züürdün çenesini yormu. acaba sizlerde onlar gibi para kazansanız nasıl bir sonradan görme görgüsüz olursunuz. . .

6
4
yanıtYanıtla
birikedimi7:

ALLAH sorsun hesabını memlekette bu kadar aç var 35 bine çizme giy maliye uyuma incele ne kadar vergi ödüyor

8
0
yanıtYanıtla
ŞAPKACI:

MEMLEKET EKONOMİSİ UÇMUŞ VALLA BRAWO! BİR HABERDE 500 BİNLİK SAAT YARIŞI, BU HABERDE ÇİZME FİYATI. SALATALIK MARKETTE 10 TANZİMDE 3 TL DİYE AVUNTULAR. EY AHALİ UYANIN UYANIN BUNLAR SİZİ UYUTMA POLİTİKALARIDIR VE UYANDIĞINIZDA ASFALTIN YENECEK BİRŞEY OLMADIĞINI ANLAYINCA İŞ İŞTEN GEÇECEKTİR.

7
0
yanıtYanıtla
m:

Millet yoklukla çebelleşsin böyle şerefsizler 35. 000 tl lik çizme giysin. Kim kazandırıyor bunlara bu paraları yazıklar olsun.

6
0
yanıtYanıtla
Tüm 20 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title