Haberler

Güler: Akla Gelmeyenleri Gerçekleştirdik

Güncelleme:

İçişleri Bakanı Muammer Güler, AK Parti'nin akıllara bile gelmeyen hizmetleri gerçekleştirdiğini ifade etti.

İçişleri Bakanı Muammer Güler "AK Parti son 10 yıldan beri aklımıza gelmeyen birçok hizmeti hayata geçirdi. Vesayet zincirlerini tek tek çözdük" dedi.

Bakan Güler, Dargeçit Kaymakamı Adem Ünal'ı makamında ziyaret ederek ilçenin sorunları hakkında bilgi aldı. Kaymakamlık ziyaretine BDP'li Dargeçit Belediye Başkanı Süleyman Asan da katıldı. Asan, Bakan Güler'e ziyaretinden dolayı teşekkür etti. Bakan Güler, buradaki ziyaretinin ardından AK Parti İlçe Başkanlığı önüne geldi. Burada partililerce "Dargeçit seninle gurur duyuyor" slogan ve pankartları ile karşılanan Bakan Güler, kesilmek üzere getirilen kurbanın kesilmemesi talimatı vererek gelirinin maddi durumu düşük ailelere dağıtılmasını istedi.

Burada halka hitap eden Bakan Güler, parti ayrımı gözetmeden hizmet verdiklerini ifade etti.

Çözüm sürecinde herkes üzerine düşen katkıyı sağlaması gerektiğini vurgulayan Bakan Güler şunları söyledi:

"Her iki kişiden birinin oyunu almaya başaran AK Parti son 10 yıldan beri aklımıza gelmeyen bir çok hizmeti hayata geçirdi. Vesayet zincirlerini tek tek çözdük. Bizim gücümüzü kuvvetimizi gerileten bir konu var, inşallah onu da çözeceğiz. Çözüm sürecinde herkes üzerine düşen katkıyı sağlayacak. Şiddetle ile kavga ile terör ile hiçbir yere varılmaz. Ancak gücümüzü kuvvetimizi kaybederiz. Analar ağlamasın diyorsak herkes ellini taşın altına koyacak. Gelecekte bu ülkede, bu bölgede lider ülke konumundaki Türkiye'nin önünde çok yeni imkanlar yeni fırsatlar getiriyor. Bu çözüm iradesinin yegane adresi AK Parti iradesidir ve genel başkanı sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın azmi ve kararlılığıdır. Birlik ve beraberlikte her şey bizim hayrımızadır. Onun için çözüm sürecinde herkesin üzerine düşen sorumluluğu yerine getirmesini bekliyoruz. Bu nedenle de huzur ortamı barış ortamı ve çözüm sürecinde de milli birlik ve kardeşliğimizi ve başbakanımızın gösterdiği azim ve kararlılığın yanında olalım."

Bakan Güler, yarın eğitim ve öğretim yılının ikinci döneminin başlayacağını anımsatarak, öğrencilere başarılar diledi. Güler,"Eğitime verdiğimiz katkı gerçekten son yıllarda Türkiye'de cumhuriyet tarihi boyunca yapılan hizmetleri bizzat daha da artıracak daha da öteye götürecek ve eğitimde kaliteyi sağlayacak. Eğitimdeki hamlelerimiz devam edecek" dedi.

-Savur ziyareti-

İçişleri Bakanı Muammer Güler, Savur ilçesinde Kaymakam Cengiz Ayhan'ı makamında ziyaret etti.

Bakan Güler, Savur'un tarihi ve kültürel bakımından önemli bir ilçe olduğunu, turizm açısından önemli bir potansiyele sahip olduğunu kaydederek iyi tanıtılması gerektiğini dile getirdi.

İlçe esnafını ziyaret eden Bakan Güler'e, AK Parti Kadın Kolları Üyesi Hamide Erol tarafından bir tepsi fındıklı baklava ikram edildi.

AK Parti ilçe binası balkonundan halka hitap eden Bakan Güler, Savur'un sorunlarını çözüme ulaştırmak istediklerini ifade ederek "Savur'un bu güzelliği maalesef turizme yansımıyor. Ama inşallah yapacağımız yatırımlar, yapacağımız hizmetler Savur'a bir hareketlilik getirecek. Bölünmüş yol için vatandaşlarımızın talebi var. İnşallah bunun için de elimizden gelen gayretleri gerçekleştireceğiz" diye konuştu.

-"Türkiye'yi çok güzel günler bekliyor"-

Güler, farklı dil, din ve inanç sisteminin binlerce yıl Mardin'de bir arada yaşadığına dikkat çekerek bu güzelliğin mutlaka devam etmesi gerektiğini kaydetti.

Türkiye'yi çok güzel günler beklediğini ifade eden Bakan Güler konuşmasını şöyle tamamladı:

"Bizim aramızdaki kavga dövüş başkalarının işine yarar, bizim işimize yaramaz. Şiddetle kanla göz yaşı ve silahla terör ile asla bir yere varılmaz. Ama bir memlekette huzur yoksa o memleket kalkınmaz. İnşallah biz bu süreçte bu belayı def edeceğiz. Türkiye'yi çok güzel günler bekliyor. Allah devlet ve milletimize zeval vermesin. Birliğimizi kardeşliğimizi bozmasın."

Bakan Güler daha sonra Kızıltepe ilçesine geçti.

Muhabir: İbrahim Sincar-Selahattin Erol-Necdet Doğruyol

Yayıncı: İrfan Cemiloğlu - MARDİN

Kaynak: AA / Yerel

Ak Parti Ak Parti Türkiye Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title